Συγκλονιστικές εικόνες από το νεογνό που εγκαταλείφθηκε στην είσοδο πολυκατοικίας – Τι λέει αυτός που το βρήκε (vid)

Το νεογνό γεννήθηκε λίγη ώρα νωρίτερα και εγκαταλείφθηκε από την μητέρα του. Εντοπίστηκε από περαστικούς στην είσοδο της πολυκατοικίας και αμέσως σήμανε συναγερμός. Οι εικόνες που τράβηξαν οι αυτόπτες μάρτυρες είναι ενδεικτικές. Το βρέφος ήταν μούσκεμα και τα ματάκια του κλειστά. Το ένα του χέρι ήταν λίγο μελανιασμένο. Οι γείτονες κάλεσαν αμέσως το ασθενοφόρο, ενώ άνδρας που ήταν από τους πρώτους που το είδε, φρόντισε να φέρει μία πετσέτα για να το τυλίξουν, καθώς το μωρό έτρεμε.

Όπως ο ίδιος δήλωσε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, το ασθενοφόρο έφτασε αμέσως, όπως και η Αστυνομία και συνέφεραν το παιδάκι. Το μωρό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και νοσηλεύεται σε θερμοκοιτίδα, για προληπτικούς λόγους. Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται και η 24χρονη μητέρα του, η οποία υποστηρίζει ότι δεν είχε καταλάβει πως ήταν έγκυος.

Το κοριτσάκι γεννήθηκε περίπου στις 12:00 το μεσημέρι και εγκαταλείφθηκε από την μητέρα του. Η γέννα έγινε στο σπίτι!

Το λίγων ωρών βρέφος, το οποίο έχει βάρος 2,5 κιλών, μπήκε για προληπτικούς λόγους σε θερμοκοιτίδα. Στο νοσοκομείο βρίσκεται αυτή τη στιγμή και η 24χρονη μητέρα του μωρού, την οποία εντόπισε και συνέλαβε η Αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, η μητέρα έχει μεταφερθεί στην αίθουσα τοκετών του νοσοκομείου και είναι επίσης καλά στην υγεία της.

Οι πληροφορίες λένε, ότι η γυναίκα, μένει σε διαμέρισμα, σε κοντινή απόσταση από το σημείο που βρέθηκε το βρέφος.

Είναι Ελληνίδα και οι ίδιες πηγές, την θέλουν να έφερε στον κόσμο το κοριτσάκι με τη βοήθεια του συντρόφου της αλλά και του αδερφού της.

Μάλιστα, όταν η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, διαπιστώθηκε ότι δεν έχει ακόμη αποκολληθεί ο πλακούντας, οπότε οδηγήθηκε στην αίθουσα τοκετών. Η σωματική της υγεία πάντως, είναι καλή σύμφωνα με τη διοίκηση του νοσοκομείου.

ΠΗΓΗ: newsit.gr

About Author