Δίκη Χρυσής Αυγής: Στη δημοσιότητα το βίντεο από τον σκληρό δίσκο του Μιχαλολιάκου – Ποιους “καίει” για τις δολοφονικές επιθέσεις (vid)

Αναστάσιος Πανταζής, Τάσος ο μπαλονάς ή Τασάρας. Το ηγετικό στέλεχος της Χρυσής Αυγής στο Πέραμα, κατά τη χθεσινή απολογία του στη δίκη, μάταια επιχείρησε να αρνηθεί τη σχέση του με τη ναζιστική οργάνωση του Μιχαλολιάκου πριν από τον Δεκέμβριο του 2012, οπότε και προσδιόρισε την πρώτη επαφή του με γραφεία της οργάνωσης.

Τα ίδια έλεγε και στις ανακρίτριες τον Ιούνιο του 2012, όταν απολογούνταν για τη δολοφονική επίθεση εναντίον των Αιγύπτιων αλιεργατών και έφτανε στο σημείο να ζητάει «πιστοποιητικό που να προκύπτει ότι δεν είμαι μέλος της Χρυσής Αυγής και ζητώ να μην πληρώσω εγώ για τις ακρότητες του Κασιδιάρη».

Ωστόσο, βίντεο από τον σκληρό δίσκο του Μιχαλολιάκου, που έχει προβληθεί στη δίκη και το οποίο φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα η «Εφ.Συν.», αποδεικνύει τα ψέματα του Πανταζή και την οργανωτική σχέση του με άλλους συγκατηγορούμενούς του αλλά και με τον ίδιο τον Αρχηγό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ

About Author