Διευρύνεται… το “παζλ” του πρωινού καφέ στο Μαξίμου

Το παζλ του νέου Μαξίμου συμπληρώνεται σιγά σιγά, καθώς ο “πρωινός καφές” του Κυριάκου Μητσοτάκη λαμβάνει την οριστική του μορφή, ενώ νέα πρόσωπα προστίθενται στο πρωθυπουργικό επιτελείο.

Σύμφωνα με το news247.gr η βασική ομάδα του “πρωινού καφέ” αποτελείται από το διευθυντή του γραφείου του πρωθυπουργού Γρηγόρη Δημητριάδη, τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη, τον υφυπουργό αρμόδιο για το συντονισμό του κυβερνητικού έργου Άκη Σκέρτσο (Γεραπετρίτης- Σκέρτσος έχουν και την εποπτεία του συστήματος “Μαζί” που αποτελεί το ψηφιακό “μάτι” του Μαξίμου στα υπουργεία και θα καταγράφει την πορεία του κυβερνητικού έργου), ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, ο διευθυντής του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού Κωνσταντίνος Ζούλας, και ο Δημήτρης Μητρόπουλος, πρώην διευθυντής των Νέων, που αναλαμβάνει σύμβουλος Στρατηγικής και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων.

Ο ρόλος του κ.Δημητριάδη στο Μαξίμου όπως έχει γράψει το News 24/7 είναι κομβικός και έτσι ο “κλειδοκράτορας” του πρωθυπουργικού γραφείου θα έχει τη δική του ομάδα.

Καθοριστικό ρόλο, όπως είχε και στο κόμμα, θα έχει στο πρωθυπουργικό επιτελείο και ο στενός συνεργάτης του κ.Μητσοτάκη από την πρώτη ημέρα που μπήκε στην πολιτική. Θανάσης Νέζης.

Ευρύτερο ρόλο θα έχει στο νέο Μαξίμου επίσης ο Γιώργος Μυλωνάκης.

Το διπλωματικό γραφείο του πρωθυπουργού αναλαμβάνει η Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου.

Και βέβαια σημαντικό ρόλο έχει ο νέος γραμματέας της κυβέρνησης, ο 40χρονος λέκτορας της Νομικής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και πρώην νομικός σύμβουλος του τότε υφυπουργού Οικονομικών Γιώργου Μαυραγάνη την περίοδο 2012-2015, Στέλιος Κουτνατζής.

Η επικοινωνιακή ομάδα του Μαξίμου διευρύνεται και ενισχύεται. Διευθυντής του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού όπως αναφέρθηκε είναι ο κ.Ζούλας και διευθύντρια επικοινωνίας η Κύρα Κάπη με αναπληρωτή διευθυντή τον Αργύρη Παπαστάθη. Στο γραφείο τύπου του Μαξίμου μετακινείται από το κόμμα και ο Κωνσταντίνος Οικονομόπουλος, ενώ η ομάδα ενισχύεται με το δημοσιογράφο Χρήστο Ζωγράφου και στη Βουλή το γραφείο του πρωθυπουργού έχει αναλάβει ο Μιχάλης Μπεκίρης.

ΠΗΓΗ: news247.gr

About Author