Αρνείται να ζητήσει “συγγνώμη” για το σεξιστικό σχόλιο κατά Δούρου ο Γεωργιάδης- “Παραπέμπει” στον…Καμμένο

Επίθεση στον αντιπρόεδρο της ΝΔ εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας τον Αδωνι Γεωργιάδη ότι έκανε retweet ανάρτηση με σεξιστικό περιεχόμενο εναντίον της Ρένας Δούρου. Ο ίδιος ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ, πάντως, δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να απολογηθεί ή έστω να “διορθώσει”…

«Αυτό το επίπεδο πολιτικού διαλόγου και οι σεξιστικοί χαρακτηρισμοί απέναντι σε γυναίκες πολιτικούς πρέπει να καταδικαστούν από όλα τα πολιτικά κόμματα, συμπεριλαμβανομένης της ΝΔ», επισημαίνει σε ανακοίνωση που εξέδωσε το τμήμα φεμινιστικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά:

«Με αφορμή δημοσιεύματα για την λειτουργία του Πεδίου του Άρεως, ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ Α. Γεωργιάδης προέβη σε μια άθλια αναπαραγωγή σεξιστικής ανάρτησης στο twitter εναντίον της Περιφερειάρχη Ρένας Δούρου.

Αυτό το επίπεδο πολιτικού διαλόγου και οι σεξιστικοί χαρακτηρισμοί απέναντι σε γυναίκες πολιτικούς πρέπει να καταδικαστούν από όλα τα πολιτικά κόμματα, συμπεριλαμβανομένης της ΝΔ.

Ο σεξισμός και η αναπαραγωγή στερεοτύπων στην πολιτική ζωή προσβάλλουν όλους τους δημοκρατικούς πολίτες, γυναίκες και άντρες».

Η ανάρτηση που έκανε retweet ο κ. Γεωργιάδης


Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ απάντησε μέσω Twitter στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας τα στελέχη του για υποκρισία. Φυσικά δεν απαντάει επί της ουσίας, ούτε απολογείται για το λάθος του, αλλά …παραπέμπει στον Πάνο Καμμένο!

 

 

About Author