15 Οκτ 2026

Δείτε επίσης

  • Home
  • Οικονομία
  • Πρωτοβουλίες της ΝΔ για τη φορολόγηση των αγροτών

Πρωτοβουλίες της ΝΔ για τη φορολόγηση των αγροτών

Image

NewsEdit
Συντακτική Ομάδα
AnatropiNews

Πρωτοβουλίες σχετικά με το φορολογικό καθεστώτος των αγροτών, στο οποίο επέρχονται αλλαγές με τη συμφωνία, αναμένεται να αναλάβει η Νέα Δημοκρατία, όπως άφησε να εννοηθεί ο εκπρόσωπός της Κώστας Καραγκούνης.
Μιλώντας στο «Mega», ανέφερε ότι είναι λογικό πολλοί βουλευτές της ΝΔ να εκφράζουν εντονότατο προβληματισμό γι ΄αυτά τα μέτρα τα οποία έρχονται. Εμείς τα τελευταία 2,5 χρόνια προσπαθήσαμε να διαμορφώσουμε έτσι τα δημοσιονομικά και τις πολιτικές ώστε να αποτρέπουμε τέτοια μέτρα ειδικά στο ΦΠΑ, ειδικά στους αγρότες όπου δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση”, είπε ο κ. Καραγκούνης.

Σημείωσε ότι υπάρχει έντονος προβληματισμός μέσα στο κόμμα και για το λόγο αυτό μέσα στο Σαββατοκύριακο έγιναν αρκετές συσκέψεις.

Ο κ. Καραγκούνης τόνισε ότι το αγροτικό είναι προτεραιότητα για τη ΝΔ και προανήγγειλε ότι θα υπάρξουν συγκεκριμένες κινήσεις σήμερα, χωρίς ωστόσο να τις διευκρινίζει.

Δείτε επίσης