13 Ιαν 2026

Δείτε επίσης

Οι θρασύτατοι διάλογοι των πορτοφολάδων μετρό και ηλεκτρικού! [εικόνες]

Image

Στη δημοσιότητα ήρθαν ορισμένοι από τους διαλόγους τους οποίους είχαν τα μέλη της σπείρας των πορτοφολάδων που χτυπούσαν σε μετρό και ΗΣΑΠ. Θύματά τους ήταν κατά βάση τουρίστες σε δρομολόγια από και προς το αεροδρόμιο.

Σύμφωνα με την Καθημερινή οι πορτοφολάδες έδειχναν προτίμηση στους σταθμούς του μετρό «Ευαγγελισμός», «Μέγαρο Μουσικής», «Σύνταγμα», «Πανόρμου», «Ομόνοια», ενώ επέλεγαν να δρουν τις ώρες αιχμής: από τις 7 π.μ. έως 9.30 π.μ. και από τις 5 μ.μ. έως τις 9 μ.μ., προκειμένου να εκμεταλλεύονται τον συνωστισμό στους συρμούς και παρίσταναν τους τουρίστες.

Οι απίστευτοι διάλογοι των πορτοφολάδων: «Εχει καλά θύματα, είναι μπούφοι εντελώς και έχουν πολλά λεφτά»

Κατά τη διάρκεια των «χτυπημάτων» οι πορτοφολάδες ήταν σε επικοινωνία μεταξύ τους.

«Έλα εδώ στην πόρτα τη δικιά μου, γιατί είναι κάτι καλά θύματα, πολύ καλά και είναι μπούφοι εντελώς και έχουν πολλά λεφτά», είναι μερικές από τις ατάκες που έλεγε ο ένας στον άλλο.

Τηλεφωνική τους συνομιλία η 35χρονη φερόμενη ως αρχηγός και δύο συνεργοί, το απόγευμα της 16ης Ιουνίου.

Α: Πού είσαι, μωρή;

Β: Στην Εθνική Άμυνα.

Α: Πού είσαι, δεν σε έχουμε δει σε δύο τρένα;

Β: Αδελφέ, δουλεύω το αεροδρόμιο για πάνω.

Α: Φύγαμε εμείς, βγήκαμε.

Β: Γιατί;

Α: Δεν είδαμε εσένα, είπαμε κάτι έγινε και φύγαμε και εσύ δεν το σήκωνες.

Β: Στη δουλειά, ρε άνθρωπε…

Δείτε επίσης

Οι θρασύτατοι διάλογοι των πορτοφολάδων μετρό και ηλεκτρικού! [εικόνες] | Anatropi News.gr