13 Ιαν 2026

Δείτε επίσης

Σταθάκης: Έως αύριο η αδειοδότηση στην Eldorado για την Ολυμπιάδα

Image

Θετικό ήταν το κλίμα στη συνάντηση του υπουργού Περιβάλλοντος Γιώργου Σταθάκη με τους εκπροσώπους των εργαζόμενων στην Ελληνικός Χρυσός οι οποίοι βρίσκονται από νωρίς το πρωί της Τετάρτης έξω από το υπουργείο.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο  κ. Σταθάκης σε δηλώσεις του τόνισε πως η πλήρης αδειοδότηση της Ολυμπιάδας θα ολοκληρωθεί το αργότερο έως αύριο καθώς θα δοθούν τρεις συνολικά άδειες. Αναφερόμενος στις Σκουριές είπε πως «το θέμα θα μπει σε διαιτησία από το Νομικό Συμβούλιο το οποίο συνεδριάζει σήμερα, Τετάρτη, και θα είναι τρίμηνης διάρκειας, επιλύοντας έτσι πολλά προβλήματα που εκκρεμούν προς το Ελληνικό Δημόσιο».

Aπαντώντας σε ερώτηση επεσήμανε πως αν ζητηθεί συνάντηση και από την πλευρά της εταιρείας αυτή θα πραγματοποιηθεί.

«Η αδειοδότηση των Σκουριών που συνδέεται με το επίμαχο ζήτημα της μεταλλουργικής μεθόδου που θα χρησιμοποιηθεί εξαρτάται από το αποτέλεσμα της διαιτησίας. Οι αποφάσεις της κυβέρνησης διασφαλίζουν τις θέσεις εργασίας», υπογράμμισε ο υπουργός.

Δείτε επίσης

Σταθάκης: Έως αύριο η αδειοδότηση στην Eldorado για την Ολυμπιάδα [video] | Anatropi News.gr