11 Μαρ 2026

Δείτε επίσης

  • Home
  • Πολιτικη
  • Αισιόδοξος ότι θα βρεθεί λύση την Πέμπτη ο Μπρούνο Λεμέρ

Αισιόδοξος ότι θα βρεθεί λύση την Πέμπτη ο Μπρούνο Λεμέρ

Image

NewsEdit
Συντακτική Ομάδα
AnatropiNews

Αισιόδοξος ότι την Πέμπτη θα βρεθεί λύση στο θέμα της Ελλαδας εμφανίστηκε ο γάλλος Υπουργός Οικονομικών κατά τη συνάντησή του με τον Έλληνα ομόλογό του, Ευκλείδη Τσακαλώτο.

“Είμαι αισιόδοξος, οι μεταρρυθμίσεις είναι δύσκολες αλλά απαιραίτητες” δήλωσε ο κ. Λεμέρ και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος συμμερίστηκε την αισιοδοξία του.

Κατά τη συνάντηση των δύο ανδρών συζητήθηκε η Γαλλική πρόταση που συνδέει την ανάπτυξη με το χρέος. Τονίστηκε πάντως ότι όλα θα κριθούν από τη στάση της Γερμανίας στο Eurogroup της Πέμπτης.

Αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ο Μπρούνο Λεμέρ έδειξε αποφασισμένος να πρωτοστατήσει, ει δυνατόν, στην επίλυση του ελληνικού προβλήματος, συμβαδίζοντας με τη θέληση «προόδου στην Ευρώπη» που έχει ήδη εκφράσει και ο πρόεδρος Εμμανουέλ Μακρόν.

Δείτε επίσης