15 Μαρ 2026

Δείτε επίσης

  • Home
  • Πολιτικη
  • Κοτζιάς: Δεν ήταν υποχρεωτικό να ανακοινωθεί το ταξίδι του πρωθυπουργού στο Παρίσι

Κοτζιάς: Δεν ήταν υποχρεωτικό να ανακοινωθεί το ταξίδι του πρωθυπουργού στο Παρίσι

Image

NewsEdit
Συντακτική Ομάδα
AnatropiNews

Επίθεση σε όσους επέκριναν το ταξίδι του πρωθυπουργού στη Γαλλία και τις επαφές που είχε με εκπροσώπους επενδυτικής τράπεζας εξαπέλυσε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς.

Οπως τόνισε δεν είναι υποχρεωτικό να ανακοινώνονται δημόσιες επαφές Ελλήνων πολιτικών παραγόντων και άτυπες συναντήσεις τους στο εξωτερικό, «που γίνονται στο πλαίσιο μιας προσπάθειας διαλόγου και διαπραγμάτευσης και όχι για να κάνουμε πρωτοσέλιδα».

«Είναι υποχρεωτικό να ανακοινώνονται και να δημοσιοποιούνται όλες οι επαφές που έχει η Ελλάδα και οι Ελληνες πολιτικοί παράγοντες στο εξωτερικό; Δεν υπάρχουν άτυπες συναντήσεις που γίνονται στο πλαίσιο μιας προσπάθειας διαλόγου και διαπραγμάτευσης και όχι για να κάνουμε πρωτοσέλιδα; Είναι υποχρεωτικό εγώ ως υπουργός Εξωτερικών να ανακοινώνω δημόσια όλες τις επαφές που κάνω; Η διπλωματία δεν είναι μέσα ενημέρωσης. Εγώ κάνω τόσα ταξίδια και δεν τα δημοσιοποιώ», ανέφερε ο κ. Κοτζιάς.

Δείτε επίσης