«Εδώ και μιάμιση μέρα περιμένουμε. Αποκηρύσσει ο κ. Μητσοτάκης τον τραμπούκο δήμαρχο Μπέο, ναι ή όχι;», ρωτά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.
Σε βίντεο που «ανέβασε» στο TikTok, και στο οποίο μιλά σε δημοσιογράφους και τηλεοπτικές κάμερες που τον ακολουθούσαν ενόσω περπατούσε, ο κ. Κασσελάκης αναφέρει: «Καταρχάς, μ’ ακολουθείτε μέχρι και σπίτι ε; Να σας πω κάτι; Στο σπίτι στο οποίο πρέπει να πάτε δεν είναι το δικό μου, πρέπει να πάτε στο σπίτι του κ. Μητσοτάκη και να τον ρωτήσετε αν αποκηρύσσει τον “καταλληλότερο όλων δήμαρχο” κ. Μπέο. Εδώ και μιάμιση μέρα περιμένουμε. Αποκηρύσσει τον τραμπούκο δήμαρχο Μπέο, ναι ή όχι; Είναι “ο καταλληλότερος όλων για τη δουλειά” ο κ. Μπέος, ναι ή όχι;».
- Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Σιδηροδρόμων διαψεύδει έγκριση του GPS για την ασφάλεια στα τρένα
- Το Bitcoin σκαρφαλώνει σε νέα ιστορικά υψηλά
- Νετανιάχου: «Μέχρι το τέλος, μέχρι τη νίκη» – Το Ισραήλ δεσμεύεται για πλήρη έλεγχο της Γάζας και επιστροφή των ομήρων
- Μητσοτάκης: Νέος τηλεφωνικός αριθμός, 1566, για οποιαδήποτε απορία σχετικά με το ΕΣΥ
- Λευκός Οίκος: Την “ψυχρολουσία” Ζελένσκι θύμισε η συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ με τον Νοτιοαφρικανό πρόεδρο
Tags: Στέφανος Κασσελάκης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ