Το τελευταίο διάστημα, η Γιαπωνέζα ποπ σταρ Αγιούμι Χαμασάκι βρέθηκε στο επίκεντρο των δυτικών μέσων ενημέρωσης και ταμπλόιντς, καθώς κυκλοφόρησαν φήμες ότι είναι «κρυφή» μητέρα ενός από τα πολλά παιδιά του μεγιστάνα της Tesla και του X, Έλον Μασκ.
Οι φήμες ξεκίνησαν μετά την δήλωση της Άσλεϊ Σεντ Κλερ, μιας συντηρητικής influencer, που ανακοίνωσε στους New York Times ότι γέννησε τον Φεβρουάριο το 14ο παιδί του Μασκ και ισχυρίστηκε ότι ο επιχειρηματίας της είχε πει πως είχε παιδί με μια διάσημη Γιαπωνέζα τραγουδίστρια.
Η Αγιούμι Χαμασάκι, γνωστή ως «Αυτοκράτειρα της J-Pop», έσπασε τη σιωπή της μέσω ανάρτησης στο Instagram, διαψεύδοντας κατηγορηματικά τις φήμες. «Ο Έλον Μασκ δεν είναι ο πατέρας κανενός από τα παιδιά μου», τόνισε η 46χρονη τραγουδίστρια. Η Χαμασάκι έχει δύο γιους, γεννημένους το 2019 και το 2021, από δύο διαφορετικούς άνδρες, των οποίων οι ταυτότητες παραμένουν ιδιωτικές.
Στη δήλωσή της, η Χαμασάκι παραδέχτηκε ότι κατανοεί γιατί ο κόσμος θα μπορούσε να πιστέψει τέτοια ιστορία, καθώς «ήταν το είδος του πράγματος που θα έκανε». Αναφέρθηκε μάλιστα και στη μητέρα της, η οποία γέλασε ακούγοντας τις φήμες, λέγοντας πως «αυτό μου φαίνεται κάπως σαν την Αγιού». Ωστόσο, η τραγουδίστρια ξεκαθάρισε ότι δεν ισχύει τίποτα από αυτά και εξέφρασε την ανησυχία της για το πώς οι φήμες μπορεί να επηρεάσουν τα παιδιά της όταν μεγαλώσουν και αναζητήσουν πληροφορίες στο διαδίκτυο.
Με την ξεκάθαρη αυτή διάψευση, η Αγιούμι Χαμασάκι βάζει τέλος σε μια από τις πιο πολυσυζητημένες φήμες των τελευταίων ημερών, προστατεύοντας παράλληλα την ιδιωτική της ζωή και την οικογένειά της.
- Γάμος στη Βενετία με άρωμα Amazon: Η προκλητική επίδειξη πλούτου έφερε… τρικυμία στα κανάλια
- Οι σοσιαλιστές μπλοκάρουν τις περικοπές φον ντερ Λάιεν στο Κοινωνικό Ταμείο της ΕΕ
- Τετ-α-τετ του «απομονωμένου» Ερντογάν με τον Τραμπ: Μήνυμα ενίσχυσης των σχέσεων ΗΠΑ – Τουρκίας με φόντο τη Γάζα, την Ουκρανία και την αγορά αμερικανικών οπλικών συστημάτων
- «Κοντά σας όλη μου η ζωή»: Σήμερα η μεγάλη συναυλία-αφιέρωμα για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Μίκη Θεοδωράκη
- Χατζηδάκης: Η Ελλάδα του 2027 δεν θα έχει την καμιά σχέση με εκείνη που παραλάβαμε το 2019