Οι τελικοί της Basket League ξεκινούν απόψε, Παρασκευή 30 Μαΐου, με το πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, στις 21:00. Η αναμέτρηση αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς πρόκειται για την κορυφαία σειρά της ελληνικής καλαθοσφαίρισης.
Σε μια απρόσμενη εξέλιξη, ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram ότι η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα προχωρήσει σε μήνυση για νόθευση εγγράφων, που αφορά Ελληνίδα διαιτητή της Α1 κατηγορίας.
Συγκεκριμένα, ο κ. Γιαννακόπουλος έγραψε:
«Απλά ενημερωτικά, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός τη Δευτέρα το πρωί καταθέτει μήνυση για νόθευση εγγράφων, το οποίο είναι κακούργημα, για διαιτητή, γυναίκα, η οποία σφυρίζει στην Α1 τα τελευταία χρόνια.»
Η εξέλιξη αυτή προσθέτει ένταση στο ήδη υψηλό θερμόμετρο των τελικών, ενώ αναμένεται να προκαλέσει σημαντικές αντιδράσεις στον χώρο του ελληνικού μπάσκετ. Οι φίλαθλοι περιμένουν με αγωνία την έναρξη της σειράς και τις εξελίξεις γύρω από το ζήτημα που προέκυψε.
- Οι επιδρομές των ΗΠΑ στο Ιράν αλλάζουν τους κανόνες του παιχνιδιού – Πυρηνική κρίση με άγνωστο τέλος;
- Πετρέλαιο: Σε τροχιά εκτίναξης οι τιμές μετά τα πλήγματα – Σενάρια πανικού για τη Δευτέρα
- Φλέγεται η Χίος: Τρεις ταυτόχρονες πυρκαγιές – Εκκενώνονται οικισμοί
- Ιράν: Ένα βήμα πριν τον αποκλεισμό των Στενών του Ορμούζ
- «Το κακό δεν έπαψε να νικά»