Άστατος καιρός αναμένεται να επικρατήσει κατά τη διάρκεια του Μεγάλου Σαββάτου (04/05) στις περισσότερες περιοχές της χώρας, σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του meteo.gr/Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.
Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σχετικά, από την αρχή της ημέρας τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν κατά τόπους στη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα και σε νησιωτικά τμήματα του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου, ενώ προοδευτικά θα επηρεαστούν πολλές περιοχές της χώρας. Εντονότερα θα είναι τα φαινόμενα στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα, στα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα. Παράλληλα, στα ηπειρωτικά είναι πιθανό να εκδηλωθούν παροδικές χαλαζοπτώσεις. Μέχρι το βράδυ τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα νοτιοανατολικά ηπειρωτικά και στο Αιγαίο.
Σε ό,τι αφορά τα δύο μεγάλα αστικά κέντρα, στη Θεσσαλονίκη θα εκδηλωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες, ενώ στην Αθήνα είναι πιθανό να εκδηλωθεί πρόσκαιρη βροχή ή καταιγίδα μετά το μεσημέρι.
- Η «Αντιγόνη» στον δημόσιο λόγο: Παρέμβαση Βενιζέλου για την υπόθεση Ρούτσι
- Μητσοτάκης στον ΟΗΕ: «Η Ελλάδα πυλώνας σταθερότητας σε έναν κόσμο που αλλάζει»
- Maple, Zayu και Clutch: Οι μασκότ που δίνουν χρώμα στο Μουντιάλ 2026
- «Προχωράμε — πρέπει να τελειώσουμε τη δουλειά»: Ο Νετανιάχου στην 80ή ΓΣ του ΟΗΕ υπό βροχή διαμαρτυριών και αποχωρήσεων
- Η ατυχής δήλωση Καράογλου για τους «νεκρούς μάρτυρες» του ΟΠΕΚΕΠΕ: «Πέθαναν από το άγχος τους»