Μετά από 12 χρόνια λειτουργίας το ενημερωτικό site left.gr ανακοίνωσε χθες Κυριακή ότι η 31η Μαρτίου ήταν η τελευταία μέρα ειδησεογραφικής ροής, η οποία στο εξής σταματά.
Ο λόγος, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση της ιστοσελίδας είναι για «να προετοιμαστούν οι απαραίτητες αλλαγές και θα επιστρέψουμε σύντομα έχοντας γυρίσει σελίδα». Στην ίδια ανακοίνωση διευκρινίζεται ότι «κανένας εργαζομένος του left.gr δεν χάνει την δουλειά του».
Πάντως, σύμφωνα με όσους γνωρίζουν τα τεκταινόμενα από κοντά, το σάιτ δεν θα επιστρέψει και οι εργαζόμενοι θα απορροφηθούν στο γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και στο avgi.gr.
- Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Η απάντηση για τις οικονομικές συναλλαγές και τα ταξίδια με ιδιωτικά τζετ
- Κυβερνοεπίθεση στη Γαλλία: Χάκερ έβαλαν «φωτιά» στα ψυγεία εκατοντάδων σούπερ μάρκετ
- Από τρία χωριά χωριάτες: ΕΛ.Α.Σ. – ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ
- Νόμπελ Οικονομίας 2026: Ποιοι είναι οι Ρόμπερτ Χολ και Μάικλ Γούντφορντ
- Απαγόρευση Social Media για τους κάτω των 15: Ένας νόμος στον αέρα, με μεγάλα κενά στην εφαρμογή του



