Με μία ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης στον πρωθυπουργό ο οποίος με την δική του ανάρτηση δήλωσε την υποστήριξη στην σύζυγό του για τις επιθέσεις που δέχεται.
Στην ανάρτηση του ο κ. Κασσελάκης αναφέρει: “Είναι σημαντικό το να συμπαραστέκεται ένας καλός οικογενειάρχης στη σύζυγό του που πάει στη δικαιοσύνη.
Δηλαδή, εκεί που δυστυχώς δεν μπορούν να πάνε τον Κώστα Αχ. Καραμανλή οι δεκάδες καλοί οικογενειάρχες που έχασαν τους ανθρώπους τους στα Τέμπη, επειδή ακριβώς τους το απαγορεύει ο οικογενειάρχης Πρωθυπουργός.
Η ευαισθησία των πολιτικών αποκτά σημασία όταν μπορεί να αγκαλιάσει τις ΑΛΛΕΣ οικογένειες, αυτές που δεν έχουν ισχύ και διασυνδέσεις, αλλά παλεύουν μόνες τους καθημερινά απέναντι στην αναλγησία πολιτικών που η ευαισθησία τους εξαντλείται στα του οίκου τους”.
- Δημοσκόπηση Alco: Σταθερό προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας, ισχυρή δυσπιστία προς το πολιτικό σύστημα
- Κυβερνητικός συναγερμός για την ακρίβεια: στο τραπέζι πλαφόν στα καύσιμα και παρεμβάσεις στην αγορά
- Τραμπ: «Ο πόλεμος με το Ιράν θα τελειώσει σύντομα» – Φρουροί της Επανάστασης: «Εμείς θα αποφασίσουμε πότε θα τελειώσει»
- Πέθανε ο Γιώργος Πανουσόπουλος – Μια ζωή αφιερωμένη στην εικόνα και τον ελληνικό κινηματογράφο
- Πούτιν: Η Ρωσία έτοιμη να προμηθεύσει ενέργεια στην Ευρώπη – «Αρκεί να μας το ζητήσουν»






