Η ΝΔ ανακοίνωσε επίσημα τους πρώτους 28 υποψήφιους, ωστόσο, από τη λίστα έλειπε ο Γιώργος Αυτιάς. Ο γνωστός δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ εδώ και καιρό έχει πάρει «σβάρνα» τις «γαλάζιες» κομματικές εκδηλώσεις, ενώ έναν μήνα πριν παρουσιάστηκε ως υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ στην κοπή της πίτας της Πανελλήνιας Ένωσης Επαγγελματικών και Ιδιωτικών Θαλαμηγών.
Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες, η υποψηφιότητα του Γιώργου Αυτιά είναι «κλειδωμένη», καθώς έχει ήδη υπάρξει συνεννόηση με το Μαξίμου, ώστε οι επίσημες ανακοινώσεις να γίνουν σε 15 μέρες -όταν λήξει η προθεσμία των υποψηφιοτήτων- προκειμένου ο δημοσιογράφος να συνεχίσει να βγαίνει στην εκπομπή του στον ΣΚΑΪ.
- Έφυγε ο Ντρου Στρούζαν, ο εμβληματικός καλλιτέχνης πίσω από τις πιο διάσημες κινηματογραφικές αφίσες
- Ξ. Κοντιάδης στο Anatropinews: H ελληνική κοινωνία έχει ξεπεράσει το σύνδρομο του μεσσία
- Η φούσκα της τεχνητής νοημοσύνης και ο φόβος ενός νέου “dotcom crash” που μπορεί να στοιχίσει στον κόσμο 35 τρισ. δολάρια
- «Καμπανάκια» Καραμανλή για θεσμική, πολιτική και εθνική κρίση
- «Πόλεμος» Φον ντερ Λάιεν κι από το ίδιο της το κόμμα για τον προϋπολογισμό της ΕΕ