Πενήντα δύο (52) γαλλικά εστιατόρια, μεταξύ των οποίων είκοσι τρία (23) που άνοιξαν μόλις τον περασμένο χρόνο βραβεύτηκαν για πρώτη φορά με ένα ή περισσότερα αστέρια Michelin, γεγονός που σύμφωνα με τη γαλλική βίβλο των καλοφαγάδων, αποτυπώνει τον «πολιτιστικό δυναμισμό» μιας νέας γενιάς καινοτόμων σεφ.
«Η φετινή χρονιά έχει μια πλούσια “σοδειά”, ενώ παράλληλα είναι πιστή στις αξίες μας», δήλωσε ο διευθυντής των Οδηγών MICHELIN Guides, Gwendal Poullennec κατά την παρουσίαση της 115ης έκδοσής του.
- Λουκέτο στο γηροκομείο-κολαστήριο στην Κυψέλη
- Γερμανία: Ο Πιστόριους επιμένει για «το τελευταίο ειρηνικό καλοκαίρι» και καλεί σε άμεση ενίσχυση της άμυνας
- Σοκ στην Ηλεία από δύο περιστατικά κακοποίησης ζώων: Γάτες βρέθηκαν με το κεφάλι σφηνωμένο σε πλαστικά μπουκάλια
- Επενδύσεις-μαμούθ και αναβάθμιση δεσμών Σαουδικής Αραβίας – ΗΠΑ
- Η «Πτώση του Ίκαρου» που έγινε viral: Η εντυπωσιακή φωτογραφία αλεξιπτωτιστή μπροστά από τον Ήλιο
Tags: Michelin