Πενήντα δύο (52) γαλλικά εστιατόρια, μεταξύ των οποίων είκοσι τρία (23) που άνοιξαν μόλις τον περασμένο χρόνο βραβεύτηκαν για πρώτη φορά με ένα ή περισσότερα αστέρια Michelin, γεγονός που σύμφωνα με τη γαλλική βίβλο των καλοφαγάδων, αποτυπώνει τον «πολιτιστικό δυναμισμό» μιας νέας γενιάς καινοτόμων σεφ.
«Η φετινή χρονιά έχει μια πλούσια “σοδειά”, ενώ παράλληλα είναι πιστή στις αξίες μας», δήλωσε ο διευθυντής των Οδηγών MICHELIN Guides, Gwendal Poullennec κατά την παρουσίαση της 115ης έκδοσής του.
- Φιντάν: Συμφωνία Ερντογάν – Τραμπ για την άρση των εμποδίων στις σχέσεις Άγκυρας – Ουάσιγκτον
- Μυστήριο με το «παγωμένο» ζεύγος Τραμπ: Τι συμβαίνει με τις φωτογραφίες ηγετών στο Λευκό Οίκο;
- Q Train: Μητέρα και Κόρες
- Η ανίερη συμμαχία: Τεχνολογικοί τιτάνες και λαϊκιστές ηγέτες απέναντι στη φιλελεύθερη τάξη
- Παγκόσμιος Στέφανος Ντούσκος: Χρυσός στη Σανγκάη
Tags: Michelin