Πενήντα δύο (52) γαλλικά εστιατόρια, μεταξύ των οποίων είκοσι τρία (23) που άνοιξαν μόλις τον περασμένο χρόνο βραβεύτηκαν για πρώτη φορά με ένα ή περισσότερα αστέρια Michelin, γεγονός που σύμφωνα με τη γαλλική βίβλο των καλοφαγάδων, αποτυπώνει τον «πολιτιστικό δυναμισμό» μιας νέας γενιάς καινοτόμων σεφ.
«Η φετινή χρονιά έχει μια πλούσια “σοδειά”, ενώ παράλληλα είναι πιστή στις αξίες μας», δήλωσε ο διευθυντής των Οδηγών MICHELIN Guides, Gwendal Poullennec κατά την παρουσίαση της 115ης έκδοσής του.
- Βαρύτατες ποινές για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι: Έως 240 έτη φυλάκισης στους ενόχους – Κανένα ελαφρυντικό
- Μητσοτάκης: «Kαθρέφτης του Δημοσίου οι πολίτες – Ώρα για πράξεις και όχι για υπεκφυγές»
- Αλέξανδρος Δεσποτόπουλος / Μονή Αγίας Αικατερίνης: Περισσότερο από ένα νομικό ζήτημα
- ΟΠΕΚΕΠΕ: «Φανταστικά» βοσκοτόπια εκατομμυρίων στρεμμάτων
- Μοχάμεντ Αλ Φαγιέντ: «Έπαιρνε μάτι» πελάτισσες στα δοκιμαστήρια του Harrods
Tags: Michelin