Πενήντα δύο (52) γαλλικά εστιατόρια, μεταξύ των οποίων είκοσι τρία (23) που άνοιξαν μόλις τον περασμένο χρόνο βραβεύτηκαν για πρώτη φορά με ένα ή περισσότερα αστέρια Michelin, γεγονός που σύμφωνα με τη γαλλική βίβλο των καλοφαγάδων, αποτυπώνει τον «πολιτιστικό δυναμισμό» μιας νέας γενιάς καινοτόμων σεφ.
«Η φετινή χρονιά έχει μια πλούσια “σοδειά”, ενώ παράλληλα είναι πιστή στις αξίες μας», δήλωσε ο διευθυντής των Οδηγών MICHELIN Guides, Gwendal Poullennec κατά την παρουσίαση της 115ης έκδοσής του.
- Το τραβάει στα άκρα η Ρεάλ Μαδρίτης: Σκέψεις να μην κατέβει στον τελικό Κυπέλλου με τη Μπαρτσελόνα
- Ο «Κοιμισμένος Πρίγκιπας» της Σαουδικής Αραβίας: 20 Χρόνια σε Κώμα (vid)
- Ο καιρός το Σάββατο: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες
- Διάταγμα Τραμπ για εξόρυξη στα βαθέα ύδατα: Περιβαλλοντικές ανησυχίες και η μάχη για τους πολυμεταλλικούς όζους
- Ουκρανία: ΗΠΑ και Ρωσία “τα βρίσκουν” παρά τις διαφωνίες Ζελένσκι και Ευρωπαίων
Tags: Michelin