Η ΝΔ ανακοίνωσε επίσημα τους πρώτους 28 υποψήφιους, ωστόσο, από τη λίστα έλειπε ο Γιώργος Αυτιάς. Ο γνωστός δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ εδώ και καιρό έχει πάρει «σβάρνα» τις «γαλάζιες» κομματικές εκδηλώσεις, ενώ έναν μήνα πριν παρουσιάστηκε ως υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ στην κοπή της πίτας της Πανελλήνιας Ένωσης Επαγγελματικών και Ιδιωτικών Θαλαμηγών.
Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες, η υποψηφιότητα του Γιώργου Αυτιά είναι «κλειδωμένη», καθώς έχει ήδη υπάρξει συνεννόηση με το Μαξίμου, ώστε οι επίσημες ανακοινώσεις να γίνουν σε 15 μέρες -όταν λήξει η προθεσμία των υποψηφιοτήτων- προκειμένου ο δημοσιογράφος να συνεχίσει να βγαίνει στην εκπομπή του στον ΣΚΑΪ.
- Δημοσκόπηση Metron Analysis: Ακρίβεια και οικονομία στην κορυφή – Πάνω από τους μισούς λένε ότι περνούσαν καλύτερα το 2019
- Σενάρια στρατιωτικής επέμβασης των ΗΠΑ στο Ιράν – Πόσο κοντά βρισκόμαστε σε μια νέα διεθνή κρίση;
- Ο Τραμπ ανακοινώνει 10 δισ. δολάρια για το «Συμβούλιο Ειρήνης» – Τελεσίγραφο 10 ημερών στο Ιράν
- Δ. Κουτσούμπας: Θα συνεχίσουμε στον δρόμο που χάραξαν οι 200 κομμουνιστές μέχρι να δικαιωθεί ο αγώνας τους
- Στένωση καρωτίδων: Η σιωπηλή απειλή πίσω από τα εγκεφαλικά επεισόδια






