Με 158 «υπέρ», 135 «κατά» και 6 «παρών», έγινε δεκτό, επί της αρχής, το νομοσχέδιο για την καθιέρωση της επιστολικής ψήφου στις ευρωεκλογές και τα εθνικά δημοψηφίσματα.
Από το αποτέλεσμα της ονομαστικής ψηφοφορίας, που έγινε μετά από αίτημα του ΚΚΕ, προκύπτει ότι επί της αρχής το νομοσχέδιο ψηφίστηκε μόνο από τη συμπολίτευση. Καταψήφισε η αντιπολίτευση και η Πλεύση Ελευθερίας δήλωσε τελικά «παρών» επί της αρχής του νομοσχεδίου.
Στο άρθρο 6 του νομοσχεδίου, υπέρ τάχθηκαν 164, κατά τάχθηκαν 135 βουλευτές.
Στο άρθρο 8 του νομοσχεδίου, υπέρ τάχθηκαν 164, κατά τάχθηκαν 135 βουλευτές.
Στο άρθρο 11 του νομοσχεδίου, υπέρ τάχθηκαν 158 βουλευτές, κατά τάχθηκαν 135 βουλευτές και 6 βουλευτές δήλωσαν «παρών».
Στο άρθρο 13 του νομοσχεδίου, υπέρ τάχθηκαν 158 βουλευτές, κατά τάχθηκαν 135 βουλευτές και 6 βουλευτές δήλωσαν «παρών».
Στο άρθρο 14 του νομοσχεδίου, υπέρ τάχθηκαν 164 βουλευτές, κατά τάχθηκαν 135 βουλευτές.
Στο άρθρο 21 του νομοσχεδίου, υπέρ τάχθηκαν 158 βουλευτές, κατά τάχθηκαν 135 βουλευτές και «παρών» τάχθηκαν 6 βουλευτές.
Η τροπολογία για την καθιέρωση της επιστολικής ψήφου στις εθνικές εκλογές απορρίφθηκε γιατί δεν συγκέντρωσε την απαιτούμενη πλειοψηφία. Υπέρ ψήφισαν 158 βουλευτές, κατά ψήφισαν 135 βουλευτές και «παρών» δήλωσαν 6 βουλευτές.
- ΠΑΟΚ 2-1 Παναθηναϊκός: Η Τούμπα έβαλε φωτιά στη μάχη για το Champions League
- Ολυμπιακός 2-0 ΑΕΚ: Η υπεροχή του πρωταθλητή άλωσε τη Νέα Φιλαδέλφεια – Τέσσερις σερί ήττες και απογοήτευση για την Ένωση
- Pew: Η Ελλάδα στην κορυφή της ΕΕ με το μεγαλύτερο πρόβλημα στην ελευθερία των ΜΜΕ
- Βόλεϊ Γυναικών: Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός
- Ρηγματώσεις στις Βούτες Ηρακλείου: Έντονη ανησυχία και εκτεταμένες ζημιές σε σπίτια και υποδομές