Δεν υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε αυτό που ο ισραηλινός πρωθυπουργός κάνει με τις επιθέσεις στην Γάζα και αυτό που έκανε ο Χίτλερ, δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν παραβάλλοντας τις ισραηλινές επιθέσεις κατά της Γάζας με την μεταχείριση των Εβραίων από τους Ναζί.
«Κατά ποιον τρόπο είσαι διαφορετικός από τον Χίτλερ;…Αυτά που κάνει ο Νετανιάχου είναι λιγότερα από αυτά που έκανε ο Χίτλερ; Οχι», είπε ο τούρκος πρόεδρος κατά την διάρκεια ομιλίας του σε εκδήλωση στην Αγκυρα.
Ο Ερντογάν επανέλαβε τις επικρίσεις του για την δυτική υποστήριξη προς το Ισραήλ και πρόσθεσε ότι η Τουρκία είναι έτοιμη να υποδεχθεί πανεπιστημιακούς και επιστήμονες που αντιμετωπίζουν διώξεις λόγω των απόψεών τους για τον πόλεμο στην Γάζα.
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου δήλωσε σήμερα ότι ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος διαπράττει γενοκτονία κατά των Κούρδων και φυλακίζει δημοσιογράφους όπως τόνισε ο Νετανιάχου, είναι ο τελευταίος που μπορεί να κάνει ηθικό κήρυγμα σε άλλους.
- Νίκος Παλαιοκώστας: Μία ζωή σαν αστυνομική ταινία με ληστείες, αποδράσεις, απαγωγές
- Έκθεση για τη συνάντηση του Καρλ Λάγκερφελντ με το κίνημα Memphis Milano
- Τσερνομπίλ 39 χρόνια μετά: Μνήμες του δημοσιογράφου Ιβάν Αβράμοφ από τη μεγαλύτερη πυρηνική καταστροφή στην Ιστορία
- Μηχανισμός των Αντικυθήρων: Αρχαίος υπολογιστής ή διακοσμητικό αντικείμενο
- Πέθανε η δημοσιογράφος Στέλλα Καλησπεράτου