Ολοκληρώθηκε η συνάντηση που είχε σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, με τον πρόεδρο της ΑΔΑΕ (Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών), Χρήστο Ράμμο.
Η συνάντηση διήρκησε σχεδόν μιάμιση ώρα και ο κ. Κασσελάκης σημείωσε φεύγοντας, πως θα κάνει δηλώσεις αργότερα, μετά και τις υπόλοιπες συναντήσεις που έχει σήμερα.
«Έχω έντονους προβληματισμούς για την ποιότητα της δημοκρατίας μας. Θα αναφερθώ σε αυτούς λίγο αργότερα σήμερα», είπε χαρακτηριστικά.
Αυτήν την ώρα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συναντιέται με το πρόεδρο της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, Κωνσταντίνο Μενουδάκο και αργότερα θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκο Ανδρουλάκη, στη Βουλή.
- Μόσχα κατά Αθήνας: Σκληρές ρωσικές προειδοποιήσεις για την ελληνο-ουκρανική συνεργασία στα drones
- Δημοσκόπηση της Pulse: Σταθερό προβάδισμα για τη ΝΔ, πιέσεις από την ακρίβεια και άνοδος για Τσίπρα – Σαμαρά
- Δημοσκόπηση Metron Analysis: Ισχυρό αίτημα για αλλαγή πολιτικών συσχετισμών – Το 69% δηλώνει ότι η χώρα κινείται προς τη λάθος κατεύθυνση
- Καραμανλής: Δικαιώθηκε η στρατηγική στροφή προς την Κίνα το 2006
- Στις φλόγες ο συνεδριακός χώρος της COP30 στο Μπελέμ
Tags: ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ