Θέση για τον πόλεμο ανάμεσα στον στρατό του Ισραήλ και τη Χαμάς παίρνει με ένα αιχμηρό σκίτσο το γαλλικό σατιρικό περιοδικό Charlie Hebdo.
Το περιοδικό που κατά καιρούς έχει δεχθεί κριτική και αντιδράσεις από ισλαμιστικές οργανώσεις, αλλά και χώρες για τα αιχμηρά του σκίτσα, ενώ το 2015 είχε υποφέρει από επίθεση τρομοκρατών που είχε στοιχίσει τη ζωή σε 12 ανθρώπους εξαιτίας ενός σκίτσου που σατίριζε τον Μωάμεθ.
Στο σκίτσο με τίτλο «Το Ισραήλ έκοψε το νερό στη Γάζα», διακρίνεται ένας άνδρας με γένι ο οποίος φοράει μια κορδέλα στα χρώματα της Χαμάς καθώς και μία περιβολή που παραπέμπει σε γιατρό.
Ο γιατρός έχει αιματοβαμμένα χέρια και προσπαθεί να τα ξεπλύνει σε μία βρύση, από την οποία πέφτει μόνο μια σταγόνα.
«Έως πού θα φτάσει επιτέλους η βαρβαρότητα του Ισραήλ;» αναρωτιέται ο γιατρός με το υπονοούμενο του γαλλικού περιοδικού να είναι σαφές και να πηγαίνει και προς τις δύο εμπόλεμες πλευρές.

Τόσο στα μέλη της Χαμάς για τις επιθέσεις όσο και προς το Ισραήλ για την ανθρωπιστική κρίση στην οποία υποβάλλει τον παλαιστινιακό λαό στη Λωρίδα της Γάζας, στον οποίο έχει σταματήσει την πρόσβαση σε νερό και ηλεκτρικό ρεύμα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τη διαβίωση των ανθρώπων και τη λειτουργία των νοσοκομείων.
- Η Οσάκα έχει στόχο τους Ολυμπιακούς Αγώνες και τα Grand Slam του 2024
- Η Chanel παρουσίασε τη νέα της κολεξιόν σε ένα διαφορετικό σόου
- Ελίζα Βόζεμπεργκ / Το βέτο και οι πάγιες ελληνικές θέσεις
- Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος: Συνέλευση για τον νέο δικαστικό χάρτη και τις αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα
- Ορίστηκε η Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ