Ηλικιωμένη γυναίκα παρασύρθηκε και σκοτώθηκε από αρματοφόρο το πρωί της Κυριακής στον Ωρωπό.
Πιο συγκεκριμένα, το περιστατικό έλαβε χώρα, όταν η 70χρονη επιχείρησε να περάσει τον δρόμο επί της λεωφόρου Αθηνών 15.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το αρματοφόρο συμμετείχε στην άσκηση «Παρμενίων» και, στο πλαίσιο αυτό, πήγαινε να φορτώσει άρματα.
Της στρατιωτικής φάλαγγας προηγείτο η αστυνομία. Είχαν περάσει τρία φορτηγά με άρματα. Στο τέταρτο, το οποίο πήγαινε αργά, με ταχύτητα μόλις 20 χιλιομέτρων, πετάχτηκε μπροστά η άτυχη γυναίκα, προσπαθώντας να διασχίσει κάθετα τον δρόμο.
Το στρατιωτικό όχημα παρέσυρε τη γυναίκα, η οποία διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
- Η Οσάκα έχει στόχο τους Ολυμπιακούς Αγώνες και τα Grand Slam του 2024
- Η Chanel παρουσίασε τη νέα της κολεξιόν σε ένα διαφορετικό σόου
- Ελίζα Βόζεμπεργκ / Το βέτο και οι πάγιες ελληνικές θέσεις
- Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος: Συνέλευση για τον νέο δικαστικό χάρτη και τις αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα
- Ορίστηκε η Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ