Με την εμφάνιση του κ. Κασσελάκη άρχισε να αυξάνεται το ενδιαφέρον και φτάσαμε σε αυτά τα νούμερα, είπε στην ΕΡΤ ο Ευάγγελος Αποστολάκης, πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας και βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ, σχολιάζοντας την μεγάλη συμμετοχή για τις κάλπες του ΣΥΡΙΖΑ, που έφτασε τις 150.000.
«Η προσέλευση ξεπέρασε κάθε προσδοκία», είπε και τόνισε ότι η υποψηφιότητα Κασσελάκη φέρνει κάτι καινούριο στον ΣΥΡΙΖΑ.
Δεν είναι καλό να υπάρξει τοξικότητα και ένταση σε αυτή τη διαδικασία, φοβάμαι ότι θα υπάρχουν αντιπαραθέσεις, ανέφερε στη συνέχεια ο κ. Αποστολάκης με αφορμή την δήλωση της Έφης Αχτσιόγλου ότι «Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, η αξιωματική αντιπολίτευση της χώρας δεν μπορεί να πορεύεται στα θολά νερά των εύκολων λύσεων». Στόχος η συνεννόηση και το καλό κλίμα, υπογράμμισε.
«Αν εκλεγεί ο κ. Κασσελάκης θα λυθεί το κοινοβουλευτικό ζήτημα»
Σε ερώτηση για το αν αν θα παραιτηθεί προκειμένου να γίνει ο κ. Κασσελάκης βουλευτής, αρκέστηκε να απαντήσει: «Είναι πρόωρο να συζητάμε κάτι τέτοιο, μόλις προκύψει ποιος θα είναι πρόεδρος θα δοθεί λύση για αυτό το ζήτημα άμεσα».
Τέλος ανέφερε ότι υπάρχουν περιθώρια συνεργασίας μεταξύ Κασσελάκη και Αχτσιόγλου.
Πηγή: ΕΡΤ
- Κλιμακώνεται η σύγκρουση Τραμπ–ΜΜΕ μετά τη σεξιστική επίθεση σε δημοσιογράφο του Bloomberg
- Η Euronext αποκτά το Χρηματιστήριο Αθηνών: Μια στρατηγική επένδυση που αλλάζει τον χάρτη της ελληνικής κεφαλαιαγοράς
- Το «Πορτρέτο της Elisabeth Lederer» πωλήθηκε στην τιμή – ρεκόρ των 236,4 εκ. δολ
- COP30: Η «συνάντηση της αλήθειας»
- Συμφωνία ΗΠΑ–Σαουδικής Αραβίας: Μεγαλεπήβολες εξαγγελίες, αβέβαιο αποτέλεσμα