(Upd) Ακυρώνεται σύμφωνα με πληροφορίες η εμφάνιση του πρωθυπουργού το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στο ΔΕΘ.
Την απόφαση φέρεται να πήρε ο ίδιος, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις και τις καταστραφικές συνέπειες της κακοκαιρίας Daniel στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.
Ήδη έχουν ακυρωθεί οι εκδηλώσεις και το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στη διαχείριση των καταστροφικών πλημμυρών, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να βρίσκεται σε διαρκείς συσκέψεις και σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με την Πολιτική Προστασία για τη διαχείριση και αυτού του φαινομένου.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, δεν θα γίνει η καθιερωμένη επίσκεψή του στα περίπτερα κατά τα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, ενώ για αύριο το πρωί είναι προγραμματισμένη η μετάβασή του στον Έβρο, όπου αναμένεται να ανακοινώσει παρεμβάσεις για την αποκατάσταση της περιοχής με επίκεντρο την επανεκκίνηση του πρωτογενούς τομέα αλλά και τις αποζημιώσεις στους πληγέντες.
- Ανάλυση / ΟΠΕΚΕΠΕ: Αυτό το σκάνδαλο δεν μπαζώνεται
- O Σωκράτης Φάμελλος ζητάει παραίτηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη
- Αλέξανδρος Ιτιμούδης / Τι μας έδειξε ο πόλεμος των 12 ημερών για την ισορροπία στη Μέση Ανατολή
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Σφοδρή επίθεση Ανδρουλάκη στην κυβέρνηση – «Συνένοχος ή επικίνδυνος ο Μητσοτάκης»
- ΛΕΞ στο ΟΑΚΑ: Μια βραδιά που γράφτηκε στην ιστορία του ελληνικού live – Σήμερα η δεύτερη συναυλία