Ο Μίλτος Τεντόγλου των μεγάλων ανατροπών, «πέταξε» στα 8,20μ. στο έκτο και τελευταίο άλμα του στη Ζυρίχη, κατακτώντας την κορυφή στο Diamond League.
Oπως στο Παγκόσμιο της Βουδαπέστης, έτσι κι απόψε, ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του μήκους περίμενε τον… επίλογο του αγώνα για να πιάσει το άλμα που ήθελε και από την τρίτη θέση ν΄ «αναρριχηθεί» στην πρώτη.
Ο Τεντόγλου μπήκε στον αγώνα με 7,95μ. (-0,5), για να το βελτιώσει στο δεύτερο στα 8,04μ. (-0,5). Στο τρίτο έπεσε από τα οκτώ μέτρα (7,96 μ.), αλλά δεν τον επηρέασε και συνέχισε να προηγείται.
Ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι δεν πραγματοποίησε την τέταρτη του προσπάθεια, ενώ με 8.00μ. στο πέμπτο άλμα υποχώρησε στην τρίτη θέση (8,04μ. είχε και ο Ράντεκ Γιούσκα, αλλά ο Τεντόγλου είχε καλύτερη 2η προσπάθεια), πίσω από τον Τζαμαϊκανό Τατζέι Γκέιλ (8,07μ.) και τον Αμερικανό Τζάριον Λόουσον (8,05μ.).
Ωστόσο, στο έκτο και τελευταίο άλμα ο κορυφαίος άλτης πέτυχε την ανατροπή και με 8,20μ. (-0,5) είχε ένα ιδανικό φινάλε στη σεζόν.
- Η Ευρώπη μπλοκάρει το αμερικανικό σχέδιο για την Ουκρανία: «Η ειρήνη δεν μπορεί να είναι συνθηκολόγηση»
- Τραγωδία στο Κορωπί: Κατέληξε ο 22χρονος που είχε καταπιεί αμάσητο μπέργκερ
- Η Ζωή Κωνσταντοπούλου για την παραίτηση Καραναστάση: «Δεν είμαστε όλοι ίδιοι»
- Γιάννης Γούναρης / Η επανεφεύρεση της Ευρώπης: Πρακτικός φεντεραλισμός & νέα αρχιτεκτονική για την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση
- Σύλληψη γνωστής ηθοποιού για οδήγηση χωρίς δίπλωμα και υπερβολική ταχύτητα