Απίστευτο κι όμως αληθινό: Το #Σκοιλ_Ελικικου επέστρεψε στα #selftest! – Ο “μαθημένος ΑΜΚΑ” και ο “αυτοέλεγχος τενεκενά”

Κι όμως συμβαίνει! Παρά το σάλο που είχε ξεσηκώσει πριν από ακριβώς ένα χρόνο το περίφημο #Σκοιλ_Ελικικου, η ιστορία φαίνεται ότι επαναλαμβάνεται με νέα σπαρταριστά επεισόδια του Γενναίου, Νέου Κόσμου του επιτελικού κράτους.

Ετσι όσοι έσπευσαν να μπουν στην πλατφόρμα που θα χρησιμοποιούν οι φαρμακοποιοί για τη διασταύρωση του ΑΜΚΑ προκειμένου να χορηγήσουν τα self test, είδαν το γνωστό ακατάληπτο λεξιλόγιο εμπλουτισμένο με όρους όπως: ” μαθημένος ΑΜΚΑ”, “αυτοέλεγχος τενεκενά”, “ο Χρήστος ΑΜΚΑ”, “το απόκλιντρο”, “Χρόνο να παραλάει”, “της επόμενης χρόδας”, “αποφυτεύο και νέα διαμέθη”…

Το ακαταλαβίστικο μήνυμα που εμφανίζεται ως απάντηση στους μη δικαιούχους των τεστ προκαλούν ήδη κύματα γέλιου στο Twitter, με το σχετικό hashtag να κάνει δυναμικό comeback.

Οι χρήστες της κοινωνικής πλατφόρμας, σχολιάζουν τη νέα «επιτυχία» και το μπάχαλο με τον κυβερνητικό σχεδιασμό για τη διάθεση των self tests.

Σχόλιο όμως έκανε και Νάσος Ηλιόπουλος:

 

 

 

About Author