Αντιπαράθεση χωρίς όρια – ΝΔ: Το χαμόγελο του κ. Τσίπρα όταν μιλάει για κρούσματα τα λέει όλα – ΣΥΡΙΖΑ: Θράσος των πανικόβλητων του Μαξίμου

«Όσο και αν προσποιείται ο κ. Τσίπρας ότι ανησυχεί για την εξέλιξη της πανδημίας, η χαρά του δεν κρύβεται. Συνεχίζει το “όχι σε όλα”, κάνοντας συγκρίσεις με τον Νοέμβριο, που ο δείκτης θετικότητας ήταν πολύ υψηλότερος και δεν είχαμε στη διάθεσή μας εμβόλια και self tests» τονίζει η ΝΔ, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σε τηλεδιάσκεψη που είχε με τους επαγγελματίες στο χώρο της εστίασης.

«Το χαμόγελό του, όταν μιλάει για κρούσματα και διασωληνωμένους, τα λέει όλα», προσθέτει η ΝΔ στην ανακοίνωσή της, στην οποία επισυνάπτεται το σχετικό βίντεο από τις σημερινές δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα.

Ηλιόπουλος: Θράσος των πανικόβλητων του Μαξίμου

«Η ανικανότητα της κυβέρνησης να διαχειριστεί με στοιχειώδες πλάνο την υγειονομική κρίση, ανοιγοκλείνοντας την οικονομία χωρίς σχέδιο και χωρίς καμία λογική, είναι για γέλια και για κλάματα», υπογραμμίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νάσος Ηλιόπουλος, σε δήλωσή του με την οποία απαντά σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΝΔ.

Όπως σημειώνει ο Ν. Ηλιόπουλος, «το θράσος των πανικόβλητων του Μεγάρου Μαξίμου, να επιρρίπτουν από πάνω και χαιρεκακία στους πολιτικούς τους αντιπάλους, όταν επισημάνουν το προφανές, είναι μόνο για γέλια».

«Θα περιμέναμε τουλάχιστον να είχαν τη στοιχειώδη ευθιξία, να ζητήσουν έστω μια συγγνώμη από τις οκτώ χιλιάδες οικογένειες που θρηνούν τους ανθρώπους τους και τους χιλιάδες εργαζόμενους και επιχειρηματίες, που έχουν αφήσει στο έλεος της ύφεσης και της κρίσης» τονίζει και καταλήγει:

«Ούτε για αυτό όμως είναι ικανοί. Είναι προφανές ότι δεν μπορούν πια. Όσο συντομότερα το συνειδητοποιήσουν τόσο το καλύτερο για τον τόπο».

About Author