Σύρος: Νοσηλεύτριες περιγράφουν την κατάσταση στις ΜΕΘ – “Κάνεις τον σταυρό σου και μπαίνεις”

Το κείμενο Συριανής Νοσηλεύτριας η οποία περιγράφει μια καθημερινότητα των γιατρών και των νοσηλευτών, αλλά και την κατάσταση των νοσοκομείων είναι γροθιά στο στομάχι.

Με περηφάνια στέλνει το μήνυμα της εκ μέρους όλων των συναδέλφων της.

Είναι ένας πραγματικός αγώνας που δίνεται μέσα στα νοσοκομεία…μέσα στις αίθουσες της Μεθ της Μαφ στο τμήμα της ΠΘ τα ΤΕΠ μας…όλων των τμημάτων του Νοσοκομείου μας….ιατροί, νοσηλευτές, εργαστήρια, τραυματιοφορείς Εκαβ καθαριστές τραπεζοκόμοι! όλοι!!!!!

Όταν το ζεις από κοντά καταλαβαίνεις….κάνεις το σταυρό σου και μπαίνεις στην αίθουσα..παρά το φόβο σου… παρά τα προβλήματα υγείας που μπορεί να έχεις!!!!όλοι διακυνδινεύουμε τους εαυτούς μας, τις οικογένειες μας, τα παιδιά μας τους συνανθρώπους μας….δεν θα πω κάτι άλλο….απλάκουράγιο σε όλους μας… σε όλους μου τους συναδέλφους που παρά τα προβλήματα μας είμαστε δίπλα στο συνάνθρωπο μας φροντίζοντας για το καλύτερο…άλλωστε αυτή είναι η δουλειά μας…και ας μας πετάνε κάποιοι μαχαίρια…

ΠΕΡΙΦΑΝΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΟΥ….ΠΕΡΙΦΑΝΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ..ΜΑΝΑ …ΠΕΡΙΦΑΝΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ!!! #covid19#staystrong

Στο ίδιο μήκος κύματος και η πρόεδρος του σωματείου Κατερίνα Καλογεράκη:

”Ανεβαζω αυτές τις φωτο όχι για να κάνετε like αλλά γιατί θα ήθελα να σας παρακαλέσω να σεβαστείτε τον αγώνα μας οσοι συνεχίζετε να μην πιστεύετε στον ιό…Αυτές είναι συναδέλφισσες μου που είναι ΕΚΕΙ στο καθήκον για εσένα που λες ότι είναι ΨΕΜΑ! Είναι εκεί θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή τους για να βοηθήσουν συνανθρώπους μας! Είναι ΕΚΕΙ μακρυά από τα παιδιά τους δίνοντας μια μάχη για τη ΖΩΗ!! Βοηθήστε μας τώρα που σας έχουμε ανάγκη! Πως;;Τηρήσετε τα μέτρα προστασίας ακόμη και αν δεν πιστεύετε…Για την Πεπη, τη Μαρία και όποια άλλη είναι ΕΚΕΙ!!!Σας ευχαριστούμε!!”

Να ευχηθούμε στο νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου Σύρου καλή δύναμη στον αγώνα που δίνουν.

About Author