Ειδικοί Φρουροί Κρήτης: Ανακαλούν πλήρως τα όσα έγραψαν εναντίον Τσίπρα, Ραγκούση, Σπίρτζη

Σε ανάκληση της ανακοίνωσή τους εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ αναγκάστηκαν να προχωρήσουν οι Ειδικοί Φρουροί της Κρήτης, υποστηρίζοντας πως «ουδεμία πρόθεση» είχαν να βλάψουν την τιμή και την υπόληψη των κ. Τσίπρα, κ. Σπίρτζη και κ. Ραγκούση αλλά και πως οι βαρύτατοι χαρακτηρισμοί ήταν μια «ατυχής» αναφορά και κυρίως… προϊόν παραδρομής. Ο Tομεάρχης Προστασίας του Πολίτη και ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του κόμματος, σχολιάζουν πως θα συνεχίσουν «τον αγώνα μαζί με την πλειοψηφία των δημοκρατικών αστυνομικών για μια αστυνομία στην υπηρεσία του πολίτη.

Με αστυνομικούς που θα έχουν την παιδεία και την εκπαίδευση να υπηρετούν τον δύσκολο ρόλο τους, το συνταγματικό καθήκον τους για την ασφάλεια του πολίτη, την δημοκρατία και την κοινωνική Ειρήνη».

Αξίζει να σημειωθεί πως η νέα ανακοίνωση των φρουρών έρχεται μετά την προαναγγελία, που είχε κάνει ο κ. Ραγκούσης για νομικές ενέργειες εναντίον ειδικών φρουρών και την ανακοίνωση για διεξαγωγή διοικητικής έρευνας από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., η οποία όμως αποφάσισε να λάβει δράσει, με μια ημέρα καθυστέρηση, λόγω του σάλου που είχε προκληθεί.

 

About Author