Η ΠΟΕΔΗΝ διαψεύδει τη διοίκηση του Δρομοκαΐτειου – Θα προσφύγει στη δικαιοσύνη

Η ΠΟΕΔΗΝ με ανακοίνωση διαψεύδει την ανακοίνωση του Δρομοκαΐτειο για τα ποσοστά εμβολιασμού του προσωπικού και προειδοποιεί με προσφυγή στη Δικαιοσύνη.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Η Διοίκηση του Δρομοκαιτειου κατά παραγγελία του Υπουργείου Υγείας εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ψεύδεται για τα ποσοστά συμμετοχής  του νοσηλευτικού προσωπικού  στον εμβολιασμό.Το περίεργο είναι ότι  ενώ οι διευθυντές των υπηρεσιών  έδωσαν τα πραγματικά ποσοστά συμμετοχής  όταν τους ζητήθηκαν  και η διοίκηση  τα μίκρυνε.Προσπαθούν να ρίξουν την ευθύνη για τη διασπορά   του ιού στους εργαζόμενους. Διασπορά  που  μέχρι τώρα  στοίχισε τη ζωή σε δύο ασθενείς και κινδυνεύει η ζωή πολλών σκόμη.

Η διασπορά ξεκίνησε από μια ασθενή του γηροψυχιατρικού  τμήματος, την παντελή  απουσία του εοδυ, την πλημελή ιχνηλάτηση και την επικίνδυνη διαχείρηση των  ψυχικά ασθενών  με  κορονωιό.  Εξ άλλου  στα 71 κρούσματα  έξι  είναι από το προσωπικό.Ας απαντήσουν.Γιατί νοσηλεύονται στο Δρομοκαΐτειο   ψυχικά ασθενείς  με κορωνοιο που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες  χωρίς προσωπικό και εξοπλισμό;Γιατί δεν πάτησε το πόδι του στο Νοσοκομείο ο εοδυ;Γιατί νοσηλεύονταν μέχρι χθες το σπόγευμα που το καταγγείλαμε  σε ένα τμήμα, τους ίδιους χώρους θετικοί στο κορωνοιο ασθενείς με αρνητικούς στο κορωνοιο;Γιατί ακόμη και τώρα νοσηλεύονται ύποπτα κρούσματα πολλοί μαζί στα ίδια δωμάτια σε ένα τμήμα;Γιατί οι ψυχικά ασθενείς που ανήκουν  σε ευπαθείς ομάδες παραμένουν στο Δρομοκαιτειο και  δεν  διακομίσθηκαν για νοσηλεία  στα γενικά νοσοκομεία όπως συνέβαινε μέχρι πρόσφατα και  αφήνουν να πεθάνουν και άλλοι;Γιατί δεν γίνεται σωστή ιχνηλάτηση με μοριακό τεστ σε όλους τους ασθενείς και το προσωπικό;

Γιατί χθές τετάρτη εφημέρευε το νοσοκομείο και εισήχθησαν αρκετοί ασθενείς που κινδυνεύουν να κολλήσουν κορωνοιο ή να μεταφέρουν τον ιό,;Δεν θα έπρεπε να σταματήσει η εφημερεία για λίγες ημέρες; Γι   όλα αυτά  πήγαμε στον ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ. Τα ποσοστά εμβολιασμού του νοσηλευτικού προσωπικού αγγίζουν το  55%.

Στο ιατρονοσηλευτικό ξεπερνάνε το 60%.  Η διοίκηση για να αποποιηθεί τις ευθύνες  λέει ψέματα ότι  τα ποσοστά συμμετοχής του νοσηλευτικού προσωπικού  είναι 30% κατά παραγγελία του Υπουργείου Υγείας  παρά τις εισηγήσεις των υπηρεσιών.Πως αλλιώς θα έριχναν την ευθύνη  στο νοσηλευτικό προσωπικό  που νοσηλεύουν βαριά περιστατικά κορωνοιου χωρίς ιατρική κάλυψη.Εάν δεν διορθώσουν με νέα ανακοίνωση  το ψέμα   με τα ποσοστά συμμετοχής στον εμβολιασμό του νοσηλευτικού προσωπικού  θα υποβσλουμε μύνηση   στη διοίκηση για συκοφαντική δυσφήμιση.

Προσπαθούμε να πείσουμε όλο το προσωπικό μέχρι ενός να εμβολιασθεί.   Ζητάμε  δεύτερη ευκαιρία. Δεν θα επιτρέψουμε  όμως να ρίξουν το φταίξιμο   το δικό τους στο νοσηλευτικό προσωπικό.

ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΜΕ. Για  μία εξαφάνιση ασθενούς στο εν λόγω γηροψυχιατρικό τμήμα  που ήταν ανοικτό και οι νοσηλευτές βάρδιας ειδοποίησαν αμμέσως  για την εξαφάνιση,   επιδικάσθηκαν  στους συγγενείς  300.000 ευρώ  σε βάρος του νοσοκομείου. Με απόφαση του  ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ  ΣΥΝΕΔΡΕΙΟΥ τα  χρήματα αυτά  καταλογίζονται  να πληρωθούν από  τους νοσηλευτές   της βάρδιας  που εξαφανίσθηκε!!!!!!

About Author