Μαρίνα Πατούλη: Τα παιδιά σου δεν τα προστατεύεις με εξώδικα ούτε με την απουσία σου 2,5 μήνες

Στην τελετή φωταγώγησης του δημαρχείου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης παρευρέθη η Μαρίνα Πατούλη, στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά το εξώδικο που δέχθηκε από τον σύζυγό της Γιώργο Πατούλη.

Η ίδια μιλώντας στις κάμερες σχετικά, είπε: “Με θλίψη μου διαπίστωσα ότι απάντησε με ένα εξώδικο. Ως εκπαιδευτικός και ως μητέρα θέλω να πω ότι τα παιδιά δεν τα προστατεύεις με εξώδικα ούτε με την απουσία σου 2,5 μήνες από το σπίτι σου, ούτε με την απουσία σου γενικότερα σε μια ολόκληρη ζωή. Αν θέλει λοιπόν να προστατεύσει το παιδί του, θα πρέπει να είναι δίπλα στο παιδί του και στη γυναίκα του και στην οικογένειά του. Ή τουλάχιστον να συνομιλήσει”.

Συνέχισε επισημαίνοντας: “Δεν θέλω να προκαλώ με το να λέω ότι εγώ περνάω ένα δράμα. Περνάει η Ελληνίδα είτε είναι επώνυμη είτε είναι ανώνυμη, είτε είναι κοντή, ψηλή, φτωχή, πλούσια, Η Ελληνίδα που αφιερώνει τα πάντα, κάνει πίσω στην καριέρα της για να προχωρήσει ο άντρας της. Και όταν φτάνει να είναι 50 χρονών της λέει “γεια σας” και δεν καταδέχεται, απαξιώνοντάς την, να συνομιλήσουν. Δεν είναι ότι δεν σέβεται τη γυναίκα, δεν σέβεται τη μητέρα. Η βία σιωπής έγινε τώρα βία ενάντια στη φίμωση και στην ελευθερία του λόγου. Διότι στο εξώδικο μου απαγορεύει να βγω σε δημόσιες δηλώσεις γιατί θα μου κάνει αγωγή… Και προσέξτε να μην κάνει και σε σας”. Απαντώντας στο ερώτημα αν έχουν κινηθεί διαδικασίες διαζυγίου είπε: “Για ποιο διαζύγιο να λέμε; Μου λέτε πολύ επιφανειακά πράγματα. Εδώ σας λέω ότι στερεί τη φωνή σε μία γυναίκα, εκβιάζοντάς τη να μην μιλήσει. Για τι διαζύγιο να λέμε;”. Όσο για το τι την πληγώνει είπε: “Η ηθική αναλγησία αυτού του ανθρώπου που μόνο για την πολιτική και την εικόνα του θυσιάζει και τη γυναίκα του και την οικογένειά του”.

About Author