Ραγκούσης σε Αυγενάκη: Κάνετε ωμή παρέμβαση στις εκλογές της ΕΠΟ

«Καλύτερα κ. Αυγενάκη να φέρνατε μια τροπολογία που να λέει πως επικεφαλής στην ΕΠΟ μπορεί να τεθεί μόνο όποιου το επώνυμο αρχίζει από Ζ» τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

«Η τροπολογία που έφερε ο κ. Αυγενάκης όχι μόνο προκαλεί τη νοημοσύνη μας αλλά επειδή τη συνόδευσε με την παρουσίαση που παρακολουθήσαμε πριν λίγο, νομίζω ξεπερνά κάθε όριο» τόνισε στη παρέμβαση του ο κ. Ραγκούσης.

Και συνέχισε: «Ο κ. Αυγενάκης φέρνει μια τροπολογία για να τροποποιήσει το νόμο που ο ίδιος εισηγήθηκε και ψηφίστηκε από την κοινοβουλευτική πλειοψηφία γιατί θέλει να κάνει μια ωμή παρέμβαση στις εκλογές της ΕΠΟ για να μπορεί να είναι υποψήφιος και να εκλεγεί ο κ. Ζαγοράκης».

Για να επισημάνει δεικτικά: «Καλύτερα κ. Αυγενάκη να φέρνατε μια τροπολογία που να λέει πως επικεφαλής στην ΕΠΟ μπορεί να τεθεί μόνο όποιου το επώνυμο αρχίζει από Ζ και είναι ευρωβουλευτής της ΝΔ».

Για να καταλήξει: «Είναι πολιτικά επαίσχυντο να κάνετε αυτή τη φωτογραφική κίνηση για τον εκλεκτό σας. Θέλετε να βάλετε επικεφαλής τον κ. Ζαγοράκη, πράγμα που είχε προαναγγείλει ο κ. Μητσοτάκης. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να σας παραδώσουμε στην κρίση των πολιτών και κυρίως των αθλητικών παραγόντων της χώρας».

 

Πηγή: Left

About Author