Πληρώνονται από αύριο οι συντάξεις Απριλίου

Πληρώνονται από αύριο οι συντάξεις Απριλίου στους δικαιούχους, από τον Εθνικό Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ).

Αναλυτικά τις ημερομηνίες για κάθε Ταμείο:

  • Την Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021 θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των μισθωτών, (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες και τον ΟΤΕ), που ο ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.
  • Την Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021 θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των μισθωτών, (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες και τον ΟΤΕ), που ο ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.
  • Τη Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021 θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των μη μισθωτών, (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ μη Μισθωτών ).
  • Την Τρίτη 30 Μαρτίου 2021, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου, του τ. ΝΑΤ, τ. ΕΤΑΤ, τ. ΕΤΑΠ-ΜΜΕ ΔΕΗ, των υπολοίπων ταμείων μισθωτών και οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος.
  • Την Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021 ο ΟΠΕΚΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις των Ανασφάλιστων Υπερηλίκων

Επισημαίνεται ότι τα ποσά των συντάξεων θα πιστωθούν στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων το απόγευμα της προηγούμενης εργάσιμης ημέρας.

About Author