Πελώνη για Τσίπρα: Μεταπράτης φόβου και τελάλης της καταστροφής – Ηλιόπουλος: Κυβέρνηση σε βέρτιγκο που μόνο επιτίθεται τους πολιτικούς της αντιπάλους

Στα ύψη το πολιτικό θερμόμετρο μετά και την παρέμβαση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα, στη Βουλή.

“Σήμερα ο κ. Τσίπρας ξεπέρασε ακόμα και τον εαυτό του σε ψέματα και συνωμοσιολογία. Ήταν σαν να ακούει κανείς τον άλλοτε συγκυβερνήτη του στην «πρώτη φορά Αριστερά». Την ώρα της μεγάλης μάχης που δίνουν οι πολίτες και χιλιάδες υγειονομικοί μαζί με την πολιτεία, ο ίδιος και τα στελέχη του συνεχίζουν να πετροβολούν τη χώρα” σχολίασε η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη για την τοποθέτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Βουλή.

Επίσης η κυβερνητική εκπρόσωπος τόνισε: «Σε ένα κρεσέντο λαϊκισμού και χυδαιότητας , ο κ. Τσίπρας, είχε μάλιστα το θράσος να μιλήσει για τράπεζες. Όταν η «περήφανη» διαπραγμάτευσή του έφερε τα capital controls, βύθισε στο σκοτάδι όλους τους Έλληνες και είχε ως αποτέλεσμα να χάσει το ελληνικό δημόσιο περιουσία 25 δισ. – μόνο από τον σχεδόν μηδενισμό της αξίας των μετοχών των τραπεζών».

«Και όλ΄αυτά προκειμένου να καλύψει τη στροφή του και την υπερψήφιση επί της αρχής του νόμου για το Ελληνικό, όταν η κυβέρνησή του έκανε ό,τι μπορούσε για να σαμποτάρει την επένδυση», πρόσθεσε.

Καταλήγοντας η κ. Πελώνη χαρακτήρισε τον κ. Τσίπρα μεταπράτη φόβου και τελάλη της καταστροφής, που, όπως είπε, επιδιώκει να μετατρέψει τις αυταπάτες του σε αντιπολιτευτικά πυροτεχνήματα. «Ζει στον δικό του κόσμο. Επιμένει στην καταστροφολογία. Θέλει κανονικοποίηση της μιζέριας. Γιατί μόνο μέσ΄απ΄αυτή μπορεί να επιβιώσει πολιτικά» σημείωσε και πρόσθεσε ότι «η στάση του είναι προσβλητική για την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων που θέλουν να βγούμε απ΄το τούνελ και να φύγουμε μπροστά»

“Η κυβερνητική εκπρόσωπος δεν βρήκε μισή λέξη να πει για τους γιατρούς που δεν έχει προσλάβει εδώ και έναν χρόνο, φέρνοντας το ΕΣΥ και τους υγειονομικούς στη σημερινή δραματική κατάσταση”, υπογραμμίζει σε σημερινή δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος.

“Δεν βρήκε μισή κουβέντα για τις ιδιωτικές κλινικές που αφήνει εκτός μάχης για χάρη των κλινικαρχών, ενώ εκατοντάδες συμπολίτες μας παραμένουν διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ περιμένοντας ένα κρεβάτι στην αναμονή. Δεν βρήκε μισή κουβέντα για την καταλήστευση του Δημοσίου και των μικρομετόχων από την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της τράπεζας Πειραιώς. Δεν βρήκε μισή κουβέντα για το απίστευτο σκάνδαλο παραχώρησης των προσωπικών δεδομένων 1,5 εκατ. πολιτών στην Cisco για να τα εκμεταλλεύεται όπως θέλει”, συνεχίζει και καταλήγει:

“Μία κυβέρνηση σε βέρτιγκο που μόνο επιτίθεται τους πολιτικούς της αντιπάλους, έχοντας χάσει όχι μόνο τη μπάλα αλλά και την επαφή με την κοινωνία”.

About Author