ΒΗΜΑgazino: Tο νέο εξώφυλλο μετά το κάζο

Το εξώφυλλο που προκάλεσε ποταμούς δακρύων από τα γέλια με τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως Μακρυγιάννη, την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν ως Μαντώ Μαυρογένους, τον  Βλαντίμιρ Πούτιν έγινε Νικηταράς, τον Εμμανουέλ Μακρόν ως Ιωάννη Καποδίστρια, τον Μπόρι Τζόνσον Λόρδο Μπάιρον, τον Μάριο Ντράγκι ως Ανδρέα Μιαούλη και ο Τζο Μπάιντεν ως Θεόδωρο Κολοκοτρώνη και Γιάννα Αγγελοπούλου ως Μπουμπουλίνα, τελικά δεν θα βγει στα περίπτερα.

Σύμφωνα όμως με πληροφορίες αλλάζει μόνο το εξώφυλλο ενώ μέσα στο περιοδικό δεν έχει αλλάξει το αντίστοιχο πολυσέλιδο “αφιέρωμα” όπου παραμένει και η αντίστοιχη εικονογράφηση η οποία προκάλεσε σάλο.

Βημαγκαζίνο

Άρον άρον οι επιτελείς του ΒΗΜΑgazino, του περιοδικού που κυκλοφορεί κάθε Κυριακή με την εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ, έσπευσαν να το αποσύρουν συναισθανόμενοι τον δημόσιο χλευασμό στον οποίο υπέβαλαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Έτσι, το νέο εξώφυλλο κοσμεί μια φωτογραφία με πίνακα από το Μουσείο Μπενάκη με τίτλο «Ο όρκος του λόρδου Βύρωνα στο Μεσολόγγι» αντίγραφο του ομότιτλου έργου του Ludovico Lipparini.

ΝΕΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΒΗΜΑgazino

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το απίστευτο εξώφυλλο που μόνο μια σατιρική εφημερίδα θα μπορούσε να επιλέξει προκάλεσε νευρική κρίση στο Μαξίμου με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τους επιτελείς του να παρακολουθούν ενεοί τους χρήστες των κοινωνικών δικτύων σε κρεσέντο χιουμοριστικών αναρτήσεων που έτρωσαν ακόμα περισσότερο το ήδη ξεθωριασμένο προφίλ του πρωθυπουργού.

About Author