Τσίπρας: Ζήτησε παραίτηση Γεωργιάδη για την “ειδική άδεια” για την βάφτιση – Επίθεση για την διαχείριση της πανδημίας

Παραίτηση του Άδωνι Γεωργιάδη για το θέμα με την ειδική άδεια που χρησιμοποιήθηκε για την βάφτιση με νονό τον ίδιο ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας εξαπολύοντας επίθεση στην κυβέρνηση για την διαχείριση της πανδημίας. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έθεσε μάλιστα και θέμα ηθικής τάξεως για το γεγονός ότι κουμπάρος του υπουργού Ανάπτυξης είναι ο επικεφαλής της ανεξάρτητης αρχής για τις δημόσιες συμβάσεις.

Παραθέτοντας συγκεκριμένα στοιχεία αλλά και τις δραματικές μαρτυρίες συγγενών που βλέπουν τους ανθρώπους τους να προσπαθούν να κρατηθούν στη ζωή περιμένοντας ένα κρεβάτι σε ΜΕΘ, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι ενώ η πανδημία καλπάζει την ίδια ώρα που στελέχη της αντί να σκύβουν το κεφάλι και να δουλεύουν, κάνουν γλέντια και βαφτίσια γράφοντας στα παλιά τους τα παπούτσια τους νόμους και τον κόσμο που είναι κλεισμένος στα σπίτια του.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να καταθέσει αίτημα ονομαστικής ψηφοφορίας. Σοβαρά ερωτήματα για παράβαση καθήκοντος και απιστία σε βάρος του δημοσίου αφού παραιτείται από κάθε αξίωσή ακόμα και από εκείνες που έχουν αναγνωριστεί από ΣτΕ και Διαιτητικό Δικαστήριο.

Η τροποποιημένη Σύμβαση περιέχει όρο, σύμφωνα με τον οποίο το Ελληνικό Δημόσιο παραιτείται από κάθε αξίωσή του, παρελθούσα ή μελλοντική, έναντι της «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ».

Προκειμένου να δικαιολογηθεί η παραίτηση του Δημοσίου γίνεται επίκληση και χρησιμοποιείται ως δικαιολογητική βάση μια εξώδικη δήλωση της ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ.

About Author