Απίστευτη εξέλιξη με το νεκρό αγοράκι στην Κρήτη: Απέκτησε σφυγμό και διασωληνώθηκε

Μία απίστευτη εξέλιξη με το 2χρονο παιδί που εντοπίστηκε νεκρό πριν από αρκετές ώρες σε χωριό του δήμου Αρχανών – Αστερουσίων Ηρακλείου, έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα. Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του cretapost, το παιδί απέκτησε ασθενή σφυγμό, γεγονός που σήμανε συναγερμό στις υγειονομικές αρχές. Οι γιατροί του Κέντρου Υγείας Χάρακα, χωρίς να χάσουν λεπτό, διασωλήνωσαν το παιδί, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ του παρέλαβε και το μετέφερε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Αυτή τη στιγμή υποβάλλεται σε εξετάσεις, ενώ οι πληροφορίες λένε πως ο σφυγμός παραμένει αρκετά ασθενής.

Υπενθυμίζεται ότι όλα συνέβησαν σε χωριό του δήμου Αρχανών Αστερουσίων στις 4 περίπου το απόγευμα, όταν ένα παιδί 2 ετών ξέφυγε από την προσοχή των γονιών του, την ώρα που βρισκόταν έξω από το σπίτι τους.

Όταν οι γονείς αντιλήφθηκαν την απουσία του, ξεκίνησαν μαζί με άλλους συγγενείς να το ψάξουν. Τελικά, λίγη ώρα αργότερα το εντόπισαν μέσα σε ένα βαρέλι με νερό χωρίς τις αισθήσεις του.

Οι ίδιοι οι γονείς το μετέφεραν εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας Χάρακα, με τους γιατρούς να διαπιστώνουν αρχικά τον θάνατό του.

About Author