Βιολογικοί τρομοκράτες: Ο Τσίπρας ως νέος Goldfinger…

O Κυριάκος Μητσοτάκης απέρριψε χωρίς περιστροφές, από το βήμα της Βουλής, τις επικίνδυνες ανοησίες περί διασύνδεσης του ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία. Το “αφήγημα” είναι ευρέως διαδεδομένο μεταξύ των φανατικότερων στελεχών του κυβερνώντος κόμματος και αναπαράγεται ακόμα και από δημοσιογράφους μέσων ενημέρωσης που πρόσκεινται στην κυβέρνηση.

Κι επειδή ο πρωθυπουργός, χάριν ενός επιδιωκόμενου φραστικού κατευνασμού, απαξίωσε το σχετικό “επιχείρημα” περί φιλικών σχέσεων των συριζαϊκών “υπογείων” με την κουφοντίνεια τρομοκρατία, έσπευσαν κάποιοι να γράψουν όσα είπε στα παλαιότερα των υποδημάτων τους και να συνδέσουν την αξιωματική αντιπολίτευση με την…βιολογική τρομοκρατία!

Θα είχε πλάκα αν δεν ήταν σοβαρό και δεν έβρισκε οπαδούς στους κυβερνητικούς και μιντιακούς κύκλους. Ο Αλέξης Τσίπρας, ως νέος (Τζειμςμποντικός) GoldFinger συνωμοτεί με τις δυνάμεις του Κακού και απεργάζεται την επιβολή του χάους, εξαπολύοντας τον στρατό του να διασπείρει τον ιό ως “βιολογικό όπλο” μέσω της οργάνωσης και υποκίνησης συγκεντρώσεων συνωστισμού ανά την επικράτεια. Επιδιώκοντας, έτσι, την διάχυση της πανδημίας, περισσότερους νεκρούς και διασωληνωμένους, ώστε να αποσταθεροποιηθεί η διαχείριση της κυβέρνησης και να επικρατήσει κάποια νέα τάξη πραγμάτων.

Το σενάριο είναι εξαιρετικό για κάποια χολιγουντιανή υπερπαραγωγή του λεγόμενου σινεμά της εσχατολογίας. Εάν αντιστρέψει κανείς, άλλωστε, τα δυο τελευταία ψηφία του εμβληματικού “2012” του Ρόλαντ Έμεριχ, εύκολα παραπέμπει στο 2021. Εάν, δε, επιχειρηθεί και κάποια εμπλοκή συριζαϊκών παραφυάδων στο φιάσκο με το εμβόλιο της AstraZeneca, η πλοκή γίνεται ακόμα πιο ελκυστική.

Έχουμε, προφανώς, χάσει κάθε αίσθηση με την πραγματικότητα. Δεν είναι μόνο πως κυβερνητικά στελέχη υπερβαίνουν και καταστρατηγούν την “γραμμή” του ίδιου του πρωθυπουργού, είναι ότι δεν βρέθηκε μέχρις ώρας κανείς επίσημος να ερωτηθεί και να απαντήσει εάν όντως χρεώνεται στην αξιωματική αντιπολίτευση μια τέτοια σκοτεινή συνωμοσία κατά της δημόσιας υγείας.

Εκτός εάν όντως πιστεύουν στην κυβέρνηση πως οι χιλιάδες που συγκεντρώθηκαν σε πλατείες αντιδρώντας στην αστυνομική βία αποτελούν “καμικάζι” της βιολογικής τρομοκρατίας του ΣΥΡΙΖΑ. Διότι, τότε, καλό θα ήταν να παρέμβουν πάραυτα οι εισαγγελικές αρχές και να αρχίσουν οι συλλήψεις των βιοτρομοκρατών…

Σ.Κ

About Author