Καταγγελία 18χρονης για σεξουαλική παρενόχληση και απειλές από άνδρα των ΜΑΤ: «Πάμε στο στενό να σε γαμήσω»​​​​​​

Μια 18ρονη συλληφθείσα συγκλονίζει με την καταγγελία της για τον άγριο ξυλοδαρμό της από πέντε πάνοπλους άνδρες της ομάδας ΔΡΑΣΗ και για τη σεξουαλική παρενόχλησή της από άνδρα των ΜΑΤ που της έπιασε τα οπίσθια λέγοντας «πάμε στο στενό να σε γαμήσω», οπως αποκαλύπτει σε εκτενές ρεπορτάζ η Εφημερίδα των Συντακτών.

Οταν διαμαρτυρήθηκε, ο ίδιος άνδρας των ΜΑΤ τής έριξε μπουνιά στο πρόσωπο και δέχτηκε νέες σεξιστικές απειλές, όπως «εσύ θα γαμηθείς, να το θυμάσαι». Το μαρτύριό της συνεχίστηκε και στη ΓΑΔΑ, όπου καταγγέλλει ότι απειλήθηκε, ξυλοκοπήθηκε, στερήθηκε φαγητό, νερό και έξοδο από το κελί της και της αρνήθηκαν οποιαδήποτε ιατρική βοήθεια μέχρι τη μέρα που πέρασε από ανακριτή.

Την καταγγελία της επιβεβαιώνουν οι δύο συλληφθέντες που μιλούν σήμερα στην «Εφ.Συν.». «Την έβριζαν “πουτάνα”, φώναζε και ακουγόταν στην άλλη άκρη του διαδρόμου που ήμασταν εμείς. Οταν πήγαμε στον εισαγγελέα είδαμε πόσο χτυπημένη ήταν». Η 18χρονη αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους και αντιμετωπίζει κακουργηματικές κατηγορίες. Φέρει ακόμα σοβαρό τραυματισμό στο πρόσωπό της, το οποίο είναι πρησμένο και μελανιασμένο, ενώ έχει χτυπηθεί και στα πόδια.

About Author