Προκλητικές δηλώσεις αντιπροέδρου ΠΟΑΣΥ: “Απολογούμασταν για τρείς γκλοπιές”

«Οι συνάδελφοι την πάτησαν λόγω απειρίας», ανέφερε ο Α’ αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΥ και πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας Θανάσης Νταβούρας, κληθείς να σχολιάσει το περιστατικό αστυνομικής βίας με πρωταγωνιστή αστυνομικό την προηγούμενη Κυριακή στη Νέα Σμύρνη, ο οποίος τέθηκε σε διαθεσιμότητα. Μάλιστα δεν παρέλειψε να πεί πως, «για δύο γκλοπιές απολογούμασταν σε όλο το απλυταριό». Πιο συγκεκριμένα μιλώντας στο TRT Radio, ο κ. Νταβούρας επεσήμανε πως «μια κακή εικόνα ενός συναδέλφου, μια άτυχη στιγμή που παραλίγο να οδηγήσει στη δολοφονία συναδέλφου και βεβαίως έχει προηγούμενο.

Είναι τα αντικοινωνικά τοξικά αποβράσματα, τα οποία ζουν με αίμα αστυνομικού. Είναι βρικόλακες που ζουν με αίμα αστυνομικού. Χορτάσαμε ανέξοδες καταδίκες της βίας απ΄ όπου κι αν προέρχεται».

«Την πάτησαν οι συνάδελφοι λόγω απειρίας. Για τρείς γκλοπιές απολογούμασταν γονατιστοί σε όλο το απλυταριό. Δεν υπάρχει μήνυση, ο συνάδελφος καταδικάστηκε από τα ΜΜΕ, ήταν μια κάκιστη εικόνα.

Το βίντεο με το λιντσάρισμα του αστυνομικού το είδαμε από την αρχή, άλλα βιντεάκια δεν τα είδαμε από την αρχή. Εκείνος φώναζε ότι πονάει. Ο συνάδελφός μου δεν πρόλαβε να βγάλει κιχ.

Άντε να τελειώνουμε γιατί το πολύ το Κύριε Ελέησον το βαριέται και ο Παπάς», κατέληξε ο Α΄ αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΥ.

About Author