Δήμαρχος Ξάνθης για απίστευτες εικόνες συνωστισμού στο καρναβάλι: Ήταν μια αυθόρμητη συμμετοχή

«Ήταν μια αυθόρμητη συμμετοχή» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Ξάνθης, Μανώλης Τσέπελης, σχολιάζοντας τις απίστευτες εικόνες συνωστισμού που παρατηρήθηκαν στην πόλη το βράδυ του Σαββάτου.

Μιλώντας στην εκπομπή «ΣΚ Παρέα» στον ΣΚΑΙ, εξήγησε: «όλη την βδομάδα κάναμε διαδικτυακές εκδηλώσεις για τον κόσμο για να κρατήσουμε λίγο τη νότα του καρναβαλιού και να μην στερήσουμε την ψυχολογία της χαράς από την κοινωνία».

Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμος είχε φροντίσει όλη την εβδομάδα να ακούγεται μουσικό ως μια καρναβαλική νότα ψυχαγωγίας.

«Χθες το απόγευμα βάλαμε τη μουσική 17.00 -20.00 που βάζουμε και κατά της 19.00 παρατηρήθηκε μια μεγάλη συμμετοχή νεολαίας και να στάματανε στην πλατεία. Αμέσως ο πρόεδρος με άλλους παράγοντες σταμάτησαν την μουσική και ανέφεραν ότι δεν είναι σωστό αυτό γιατί είχαν φέρει και ατομικά μεγάφωνα», πρόσθεσε.

Ερωτηθείς σχετικά με το αν το περίμεναν δήλωσε πως «ήμασταν σε μια ετοιμότητα αν συμβεί αυτό αμέσως να σταματήσουμε και να διαλύσουμε τον κόσμο αλλά επειδή δεν υπήρχε κανένα μάζεμα αυθόρμητο

Ο ίδιος υπογράμμισε πως ήταν νεαρά παιδιά, ηλικίας 15-17 ετών, που ήθελαν να εκτονωθούν και πως αμέσως τελείωσε η υπόθεση.

About Author