Καταδίκη της επίθεσης στον ΣΚΑΪ από ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ, ΜέΡΑ25 και ΚΚΕ

Καταδίκασαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης την επίθεση με μολότοφ τα ξημερώματα στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του αναφέρει: «Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Οι επιθέσεις σε οποιοδήποτε μέσο ενημέρωσης αποτελούν επιθέσεις στην ελευθεροτυπία». «Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση στις εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ» τονίζει σε ανάρτησή του στο twitter, ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης και επισημαίνει: «Οι επιθέσεις που βάλλουν κατά της ελευθερίας του Τύπου βάλλουν κατά της Δημοκρατίας».

«Η επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ είναι καταδικαστέα, στρέφεται κατά εργαζομένων και διευκολύνει εκείνους, που τις τελευταίες ημέρες επιχειρούν να συνδέσουν τέτοιες ενέργειες με τη δίκαιη διαμαρτυρία του λαού και της νεολαίας» αναφέρει στη δική του ανακοίνωση το ΚΚΕ.

«Η προπαγάνδα δεν σβήνει με βία, αντίθετα ενδυναμώνεται, αποκτώντας ένα “μαρτυρικό φωτοστέφανο”, που δεν το κέρδισε με την αξία της» αναφέρει το ΜέΡΑ25 σε ανάρτησή του στο twitter, για την επίθεση στον τ/σ Σκάι και επισημαίνει: «Ο αγώνας για ποιοτική ενημέρωση μόνο μυαλά χρειάζεται ως πολεμοφόδια, όχι μολότοφ».

Την επίθεση καταδίκασε και η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη.

About Author