Βίντεο-ντοκουμέντο: Αστυνομικός πετάει μολότοφ στους διαδηλωτές της Νέας Σμύρνης – Οσμή παρακράτους

Αποκαλυπτικό βίντεο  που δείχνει αστυνομικό, ή άνθρωπο με αστυνομικό κράνος που βρίσκεται στις γραμμές της αστυνομίας, να πετάει μολότοφ προς τους διαδηλωτές, στα επεισόδια της Νέας Σμύρνης, παρουσίασε χθες βράδυ τοKontra Channel στην εκπομπή της Αναστασίας Γιάμαλη.

Τις εικόνες, από τα επεισόδια της Τρίτης στη Νέα Σμύρνη,  είχε αποθανατίσει με το κινητό του τηλέφωνο και παρουσίασε στην εκπομπή ο κ. Γκοτιέ Βελισσάρης, κάτοικος της περιοχής. Oι εικόνες, τραβηγμένες από την πλευρά των διαδηλωτών, δείχνουν καθαρά να εκτοξεύεται η βόμβα μολότοφ από την απέναντι πλευρά, της αστυνομίας.  Τη μαρτυρία του κ. Βελισσάρη για τα επεισόδια είχε φιλοξενήσει προχθές το Tvxs.

Στην εκπομπή έκανε τηλεφωνική παρέμβαση ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος, που δήλωσε ότι η κυβέρνηση πρέπει να δώσει απαντήσεις. Το θέμα πρόκειται να φέρει στη Βουλή ο Α. Τσίπρας στη σημερινή συζήτηση με τον Κ. Μητσοτάκη.

Για οσμή παρακράτους έκανε λόγο ο Στέλιος Κούλογλου που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, προσθέτοντας ότι αν αυτό ισχύει ο κ. Χρυσοχοϊδης πρέπει να υποβάλλει την παραίτηση του. Για μεμονωμένα περιστατικά που πρέπει να ερευνώνται, έκανε λόγο η ευρωβουλευτής της ΝΔ Μαρία Σπυράκη, που επίσης συμμετείχε στην εκπομπή.

About Author