Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Επιστρέφω το κατηγορώ, είστε υποκριτής – Στηρίζετε τις συγκεντρώσεις

Ανέβηκαν οι τόνοι στη Βουλή. Μετά το δριμύ κατηγορώ Τσίπρα ο πρωθυπουργός κατηγόρησε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για υποκρισία και φανατισμό.

«Σας επιστρέφω το κατηγορώ. Εσείς ενσαρκώνεται την υποκρισία και τον φανατισμό και το αποδείξατε σήμερα» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.

Σημείωσε πως αποδέχθηκε την επίκαιρη ερώτηση του για την αστυνομική βία, τόνισε πως την αποδέχθηκε για να καταδικάσει τον ξυλοδαρμό του πολίτη από αστυνομικό στη Νέα Σμύρνη, ακολούθησε όμως, όπως είπε, η «απόπειρα δολοφονίας» κατά του αστυνομικού στην ίδια περιοχή.

«Όλοι ανατριχιάσαμε με την απόπειρα δολοφονίας του 27χροονυ αστυνομικού που βρέθηκε αιμόφυρτος στο δρόμο».

«Είναι ανεπίτρεπτο σήμερα, σε μια εποχή που προσπαθεί η χώρα να ανοίξει την οικονομία της, να έρχεστε εσείς και να δυσφημείτε τα στοιχεία» είπε απευθυνόμενος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, και τον κατηγόρησε ότι επενδύει στο αφήγημα περί αποτυχίας της κυβέρνησης στο μέτωπο του κορονοϊού κάτι που δεν ισχύει, και δεν το πιστεύει και ο ίδιος.

«Δεν επιτίθεστε στην κυβέρνηση αλλά στη χώρα. Δεν έχετε στοιχειώδη ευθύνη να δείτε τα πραγματικά δεδομένα, ακυρώνεται μια προσπάθεια όλων των συμπολιτών μας. Τι κερδίζετε;» διερωτήθηκε και τόνισε πως ο Αλέξης Τσίπρας εκφράζει μία μικρή μερίδα πολιτών.

About Author