Επίθεση χούλιγκανς σε δημοτικό σύμβουλο της Νέας Φιλαδέλφειας

Επίθεση με σιδηρολοστό δέχθηκε ο δημοτικός σύμβουλος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, Κώστας Τομπούλογλου σήμερα Πέμπτη, έξω από το σπίτι του, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας politisfx.gr.  Όπως αναφέρει η δημοσιογραφική ιστοσελίδα, ο αδερφός του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης της πόλης Χάρη Τομπούλογλου, δέχθηκε βαριά χτυπήματα στο κεφάλι και στο σώμα, από κουκουλοφόρους που είχαν στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι του. Αυτόπτες μάρτυρες, που επικαλείται ο politisfx.gr, αναφέρουν ότι οι επιτιθέμενοι φώναζαν συνθήματα υπέρ της ΑΕΚ.

Το γεγονός έρχεται λίγες ημέρες μετά από ανάρτηση του Χάρη Τομπούλογλου σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τις οποίες είχε καταγγείλει «απειλές κατά της ζωής του και της σωματικής του ακεραιότητας», έπειτα από δημοσιεύματα σε οπαδικές ιστοσελίδες, που τον κατηγορούσαν ότι «έχει επιλέξει να κοντράρει σε όλα τα Δημοτικά Συμβούλια, όλα τα ζητήματα που αφορούν την ΑΕΚ και τη λειτουργία του νέου γηπέδου».

Μάλιστα ο Χάρης Τομπούλογλου είχε αναφέρει, ότι προτίθεται να καταθέσει μήνυση στη Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος «εναντίον όλων των φυσικών και ηθικών αυτουργών, για τα δημοσιεύματα και τις απειλές κατά της ζωής και της σωματικής μου ακεραιότητας, που κατακλύζουν από χθες το βράδυ γνωστά οπαδικά site, με τη μορφή αναρτήσεων και σχολίων».

Αιρετοί της πόλης, σχολιάζοντας την επίθεση στον Κώστα Τομπούλογλου, κάνουν λόγο για επαναφορά κλίματος τρομοκρατίας με αφορμή το θέμα του γηπέδου, όπως πριν από λίγα χρόνια.

About Author