Δυσαρέσκεια Αλιβιζάτου προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις για την ψυχρή και λακωνική ανακοίνωση του Μαξίμου μετά τη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Νίκο Αλιβιζάτο επιχειρούν κυβερνητικοί παράγοντες.

«Στις πρωτοβουλίες που θα ανακοινώσει από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός αναμένεται να ενσωματωθούν και ορισμένες από τις προτάσεις που έχει διατυπώσει ο ομότιμος καθηγητής Νομικής» σημειώνουν μεταξύ άλλων. Και πώς να μην προσπαθούν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις όταν επρόκειτο για μια άρον – άρον συνάντηση, την οποία ζήτησε ο πρωθυπουργός για να αμβλύνει το στραπατσαρισμένο προφίλ του απέναντι στην κοινωνική κατακραυγή που ακολούθησε τα γεγονότα της Νέας Σμύρνης και τον χειρισμό εκ μέρους του.

Μια συνάντηση… κατόπιν εορτής, ενώ ο ίδιος και ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έχουν αντιμετωπίσει με παροιμιώδη απαξίωση την επιτροπή και το πόρισμά της. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ν. Αλιβιζάτος δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του και προς τον ίδιο τον πρωθυπουργό για τον τερματισμό του έργου της άτυπης επιτροπής για τη διερεύνηση περιστατικών αστυνομικής βίας και τη σχετική αδιαφορία των κρατικών αρχών. Ωστόσο, ο Κ. Μητσοτάκης εκείνη την ώρα προετοίμαζε το διχαστικό διάγγελμα που θα απηύθυνε λίγα λεπτά μετά τη συνάντηση…

About Author