Κουμουτσάκος για Κυρανάκη: Δεν θα έδινα ποτέ στη δημοσιότητα το όνομα κάποιου

Αποστάσεις από τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κ. Κυρανάκη , που δημοσιοποίησε τα προσωπικά στοιχεία του διαδηλωτή που ξυλοκοπήθηκε στη Νέα Σμύρνη κράτησε ο Γιώργος Κουμουτσάκος.

Όπως είπε, ο ίδιος δεν θα χρησιμοποιούσε δημόσια το όνομα κάποιου, δεν θα ανακοίνωνε δημόσια το όνομα του, είναι θεμελιώδη δημοκρατική αρχή, σημείωσε ρίχνοντας τα βέλη του στον Κωνσταντίνο Κυρανάκη.

Για τα γεγονότα της Νέας Σμύρνης, ο κ. Κουμουτσάκος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6. παραδέχθηκε και εκείνος ότι είναι μια δύσκολη στιγμή και ενοχλητική για την κυβέρνηση και υπογράμμισε πως ήδη έχουν κινηθεί οι διαδικασίες ώστε να διερευνηθεί το περιστατικό.

Για την πορεία της πανδημίας στη χώρα μας, ο πρώην υπουργός σημείωσε πώς δεν έχει χαθεί ο έλεγχος. Τόνισε δε, ότι η Ελλάδα τα πάει καλύτερα συγκριτικά με άλλες χώρες της Ευρώπης, σημειώνοντας ότι οι μεταλλάξεις δημιουργούν πολλά προβλήματα. Ωστόσο, άφησε και αιχμές προς την αξιωματική αντιπολίτευση κάνοντας έμμεση αναφορά στις πορείες που διεξάγονται, επισημαίνοντας ότι κάποιοι διεκδικούν να αποτελέσουν εξαίρεση στην πανδημία και να λειτουργούν ως φορείς της διασποράς.

About Author