Αττική: Δύο αδέλφια κατηγορούνται για βιασμό 15χρονης – Καταζητείται και τρίτος άντρας

Απίστευτη καταγγελία βιασμού ανήλικης και σεξουαλικής παρενόχλησης ενός ακόμη κοριτσιού, από τρεις άνδρες, που φέρεται να συνέβη σε περιοχή της Δυτικής Αττικής, πριν από λίγες ημέρες.

Σύμφωνα με το Mega, για την υπόθεση έχουν συλληφθεί δύο αδέλφια, ηλικίας 19 και 25 ετών, ενώ αναζητείται και ο τρίτος συνεργός τους.

Όλα φέρεται να συνέβησαν στις 3 Μαρτίου, όταν οι τρεις άνδρες μέθυσαν τα δύο 15χρονα κορίτσια, που έχουν συγγενική σχέση μεταξύ τους, και τα παρέσυραν σε ξενοδοχείο της Δυτικής Αττικής. Εκεί, όπως καταγγέλλεται, το ένα από τα δύο αδέλφια προχώρησε στον βιασμό της μίας 15χρονης, η οποία αδυνατούσε να αντισταθεί. Την ίδια στιγμή, τα άλλα δύο άτομα παρενοχλούσαν σεξουαλικά την δεύτερη 15χρονη σε άλλους χώρους του δωματίου.

Όταν τα δύο κορίτσια επέστρεψαν στο σπίτι τους μίλησαν στους γονείς τους και περιέγραψαν τον εφιάλτη που έζησαν στα χέρια των τριών ανδρών. Μετέβησαν στο νοσοκομείο Παίδων όπου επιβεβαιώθηκε ότι η μία 15χρονη φέρει κακώσεις στα γεννητικά της όργανα. Το ένα από τα δύο αδέλφια έχει προφυλακιστεί, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του τρίτου φερόμενου ως δράστη.

 

Πηγή: Libre

About Author