Νταλάρας: “Δεν μπορεί η αστυνομία να κατεβάζει στο δρόμο καταστολείς με ψυχικά προβλήματα” #πονάω

Ο Γιώργος Νταλάρας παίρνει θέση για τις πρωτοφανείς εικόνες αστυνομικής βίας στη Νέα Σμύρνη, κάνοντας λόγο για «απαράδεκτες εικόνες που θυμίζουν μαύρες εποχές».

«Η αστυνομία επιβάλλεται εκτός από την Ε.Δ.Ε., να λάβει σοβαρά υπόψη της ότι δεν μπορεί να κατεβάζει στο δρόμο καταστολείς με ψυχικά προβλήματα, γιατί οι εικόνες αυτό δείχνουν» υπογραμμίζει με νόημα.

«ΠΟΝΑΩ!» – Η ανάρτηση του Γιώργου Νταλάρα
«Χωρίς λόγο

Γιατί τέτοια βαρβαρότητα; Τι έγινε πατριώτες; Ξύλο στην Νέα Σμύρνη; Απόγευμα στην πλατεία με οικογένειες και μικρά παιδιά; Απαράδεκτες εικόνες που θυμίζουν μαύρες εποχές. Θλίψη και απογοήτευση. Ποιος είναι άραγε ο τόσο σοβαρός λόγος που μπορεί να δικαιολογεί τέτοιες αντιδράσεις; «ΠΟΝΑΩ!». Εικόνα που παραπέμπει στο «I can’t breathe» της Αμερικής. Η αστυνομία επιβάλλεται εκτός από την Ε.Δ.Ε., να λάβει σοβαρά υπόψη της ότι δεν μπορεί να κατεβάζει στο δρόμο καταστολείς με ψυχικά προβλήματα, γιατί οι εικόνες αυτό δείχνουν. Η κοινωνία μας είναι βαθιά πληγωμένη, οι γειτονιές είναι ρημαγμένες και τέτοιες πρακτικές δυναμιτίζουν το μέλλον της χώρας. Ας το λάβουν σοβαρά υπόψη τους οι κυβερνώντες».

Πηγή: www.rosa.gr

About Author